ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Δράμας επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΑΚΜΩΝ ΑΕ Δράμας, για την επιλογή των ΚΑΠΗ του Ν.Π. του Δήμου Δράμας ως δομές για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις των σπουδαστών του στα πλαίσια των μαθημάτων της Σχολής τους. Συγκεκριμένα οι σπουδάστριες της Σχολής Βοηθών Εργοθεραπείας συνοδευόμενες από την υπεύθυνη εκπαιδεύτρια κα Δέσποινα Αμπατζίδου, επισκέφτηκαν για τρεις συνεχόμενες φορές το ΚΑΠΗ Ξηροποτάμου. Συναντήθηκαν με την ομάδα κυριών του ΚΑΠΗ η οποία δραστηριοποιείται μια φορά την εβδομάδα κάθε Δευτέρα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και οι τρεις συναντήσεις και πραγματοποιήθηκαν οι εξής δράσεις:

1η Γνωριμία με τα μέλη της ομάδας, παρουσίαση του αντικειμένου εργασίας των σπουδαστριών και παρουσίαση του έργου της δομής του ΚΑΠΗ και των δράσεων του από τις κυρίες της ομάδας.

2η Ενεργή συμμετοχή στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ στα πλαίσια της εορτής της Παγκόσμιας ημέρας που είναι αφιερωμένη στην γυναίκα.

3η Εκμάθηση στις κυρίες του ΚΑΠΗ της τεχνικής κατασκευής Μάρτη (βραχιόλι Μάρτη) με χάρτινη μαργαρίτα. Οι κυρίες του ΚΑΠΗ ανταπέδωσαν δείχνοντας στις σπουδάστριες την κατασκευή χειροποίητου πλεκτού πασχαλινού καλαθιού.

Η επίσκεψη αυτή προσέφερε χαρά χαμόγελο σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ κυριών και σπουδαστριών.

Είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων όλοι όσοι συνεργάστηκαν στην δράση αυτή.

Εύχομαι στις σπουδάστριες που επέδειξαν θερμό ζήλο και ενδιαφέρον καλή σταδιοδρομία. Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΑΚΜΩΝ ΑΕ εύχομαι πολλές επιτυχίες στη παροχή εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και διατήρηση του επιπέδου υψηλής ποιότητας που κατέχει.

Ευελπιστώ ότι θα ανανεωθεί το ραντεβού μας και στο μέλλον με παρόμοιες δράσεις διότι οι σπουδάστριες κέντρισαν το ενδιαφέρον των μελών μας και η παρουσία τους γέμισε με ζεστασιά, χαμόγελο και χαρούμενη διάθεση τα μέλη μας.

 

Ο Πρόεδρος του Ν.Π. Δήμου Δράμας

Αλέξανδρος Παναγιωτίδης