Την πρωτοβουλία για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας με θέμα την Ονειρούπολη («Πολιτικός Απολογισμός και το μέλλον του θεσμού») αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Υπενθυμίζεται πως στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 28 Μαρτίου παρατάξεις της αντιπολίτευσης (κατά σειρά «πόλη+ζωή», «Αυτοδιοίκηση Πολιτών» και «Project για τη Δράμα») αποχώρησαν από τη συζήτηση του θέματος για τον οικονομικό απολογισμό της Ονειρούπολης, καθώς απουσίαζε λόγω νόσησης από κορωνοϊό ο Δήμαρχος κ. Μαμσάκος (Περισσότερα ΕΔΩ)

Στην ανάρτησή του ο κ. Μαμσάκος ανέφερε τα εξής:

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

Μετά τη δυσάρεστη στάση και αποχώρηση από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίως της ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, κίνηση ανεύθυνη και με καθαρά επικοινωνιακή σκοπιμότητα.

Η Δημοτική μας Αρχή δηλώνει ότι δεν πτοείται από τέτοιες συμπεριφορές.

Είμαστε υπέρ της διαφάνειας και της καλόπιστης κριτικής.

Η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ είναι για όλη την δραμινή κοινωνία και την δημοτική μας αρχή η κορυφαία εκδήλωση προβολής του τόπου.

Ο άκρατος λαϊκισμός δεν μας εκφράζει.

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Μετά την ανάρρωσή μου σεβόμενος αρχικά τους συμπολίτες μου και τον σημαντικό θεσμό που εκπροσωπώ, θα προτείνω σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Πολιτικός Απολογισμός και το μέλλον του θεσμού» σε νέο Δημοτικό Συμβούλιο για να σταματήσει το Θέατρο του παραλόγου.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.

Η Ονειρούπολη ΕΝΩΝΕΙ.