ΑΡΓΗΣΑΜΕ, ΑΡΓΟΥΜΕ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ – ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΜΠΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

  • Στον Λεβαδειακό ο προπονητής Δ. Σπανός
  • Στον Υπουργό η Super League 2, με Οπταπασίδη (ΠΑΕ Δόξα) παρόντα, για τα τηλεοπτικά
  • Χθες ήταν προγραμματισμένη η συνέλευση του Γ.Σ. Δόξα – Το σχέδιο αναβάθμισης του γηπέδου
  • Η αδειοδότηση της ΠΑΕ Δόξα για τη νέα χρονιά είναι ΟΚ
  • 15/9/2019 η σέντρα της Super League 2 – Με 2 φάσεις το πρωτάθλημα

 

Η σκληρή και ρεαλιστική προσέγγιση για την ΠΑΕ Δόξα έχει τα δικά της μηνύματα που είναι τα ακόλουθα. Άπαντες εξοφλημένοι, οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι ανύπαρκτες, πιστωτές δεν υπάρχουν. Όλα αυτά για την περίοδο 2018-2019 και με την ένταξη στη νέα κατηγορία, Super League 2, κάλλιστα μπορούν να προσδώσουν ένα θετικό πρόσημο.

Όμως υπάρχει η ίδια η ζωή και η νέα περίοδος 2019-2020 με τις αναβαθμισμένες απαιτήσεις της Super League 2 είναι εδώ και στην ΠΑΕ Δόξα ακόμη δεν «ακουμπήσαμε» τη νέα χρονιά.

Χρονικά είμαστε εκτός σωστού προγραμματισμού, αφού η απόφαση του κ. Γιάννη Μπύρου για απεμπλοκή ισχύει, χωρίς όμως οι διασφαλίσεις που ζητά να βρίσκουν το κατάλληλο πρόσωπο.

Πλέον οι όποιες πρωτοβουλίες και αποφάσεις του κ. Μπύρου δεν έχουν χρονικά περιθώρια καθυστέρησης. Ήδη οδεύουμε προς Ιούλη και ο σχεδιασμός – προγραμματισμός είναι υπαρξιακή απαίτηση.

 

Super League 2: «Καίνε» τα τηλεοπτικά – 15 Σεπτεμβρίου η σέντρα – Σε 2 φάσεις το πρωτάθλημα

 

Συνάντηση είχε αντιπροσωπεία της Super League 2 με τον Υπουργό κ. Βασιλειάδη για τα τηλεοπτικά συμβόλαια, αφού η ΕΡΤ «έστειλε» το θέμα για απόφαση στις 30-7-2019, ουσιαστικά στη νέα Κυβέρνηση.

Αποφασίστηκε το πρωτάθλημα της Super League 2 να διεξαχθεί σε 2 φάσεις:

Α) Κανονική περίοδος

Β) Πλέι οφ και πλέι άουτ με διπλούς αγώνες.

Έτσι από τις θέσεις 1-6 θα έχουμε πλέι οφ (για άνοδο) και από τις θέσεις 7-12 πλέι άουτ, διατηρώντας οι ομάδες και στις δύο περιπτώσεις το μπόνους των βαθμών της κανονικής περιόδου.

 

Συνέλευση Γ.Σ. Δόξα

 

Χθες ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση του Γ.Σ. Δόξα, όπου κυρίαρχο θέμα αναμενόταν να ήταν το αύριο της ΠΑΕ και το σχέδιο με χρησιδάνειο του γηπέδου για αναβάθμισή του.