Με σημερινή παρέμβαση της (9/11), η βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας & Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής  κ. Χαρά Κεφαλίδου, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα” και τον κ. Παπαδάκη αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα εν όψη του πέμπου κύματος της πανδημίας.

Τόνισε μάλιστα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Π.Ε. Δράμας και οι δομές υγείας, με την απόφαση να αποδυναμωθούν τα Κέντρα Υγείας των γύρω περιοχών ώστε να ενισχυθεί το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.

Η κυρία Κεφαλίδου αναφερόμενη στο 5ο κύμα της πανδημίας που φαίνεται να περνάει ήδη χώρα ζητάει απο την κυβέρνηση να πάρει αυστηρά μέτρα τα οποία θα είναι αποτελεσματικά υποδεικνύοντας μάλιστα χώρες όπου η κατάσταση και ο εμβολιασμός δείχνουν να έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Λίγη ώρα αργότερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε την εξής ανάρτηση:

«Είναι η αποδυνάμωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, των Κέντρων Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων, όπως στο Παρανέστι, μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή, 40 χλμ από την πόλη της Δράμας, στην οποία διαβιούν πολλά άτομα μεγάλης ηλικίας που δύσκολα μετακινούνται, η λύση για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας;».
Από την παρέμβασή μου στη σημερινή εκπομπή #Καλημέρα_Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

 

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συζήτηση στο παρακάτω βίντεο: