Έκκληση για στήριξη του Σπιτιού του στην Ηρακλείτσα ώστε τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί να μην στερηθούν τα βασικά, απευθύνει το «Χαμόγελο του Παιδιού». Συγκεκριμένα αναφέρει:

Αγαπητοί μας, 4 χρόνια τώρα χάρη και στη δική σας πολύτιμη υποστήριξη βρισκόμαστε στο πλευρό των 17 παιδιών μας με μοναδικό στόχο να τους προσφέρουμε αγάπη, φροντίδα αλλά και τα όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να προχωρήσουν τη ζωή τους όπως κάθε άλλο παιδί της ηλικίας τους.

Χάρη σε εσάς, τα παιδιά μας απέκτησαν μια μεγάλη οικογένεια, έναν κοινωνικό ιστό που τα περικλείει με θαλπωρή και ενδιαφέρον. Η θέση όλων εσάς των πολύτιμων εθελοντών – υποστηρικτών μας είχε πάντοτε ουσιαστικό ρόλο στην καθημερινότητα του Σπιτιού μας και η πανδημία την επιβεβαίωσε μιας και η αναγκαστική απουσία σας έγινε αισθητή.

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε διαταράσσουν την καθημερινότητά ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας ενώ οι υπηρεσίες του Οργανισμού μας γίνονται ακόμα πιο απαραίτητες με τους πόρους σχεδόν να έχουν παγώσει από τον περασμένο Μάρτιο. Οι ανάγκες των παιδιών μας όμως παραμένουν σταθερές και σε κάποιες περιπτώσεις αυξάνονται τη στιγμή που η νέα συνθήκη εγκλεισμού φαίνεται πως θα επιδεινώσει την ήδη δύσκολη κατάσταση.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να επικοινωνήσετε τις ανάγκες μας σε όποιους πιστεύετε πως θα μπορούσαν να γίνουν συμμέτοχοι της προσπάθειάς μας να:

  • Εξασφαλίσουμε το πετρέλαιο θέρμανσης για το χειμώνα– Ανάγκη σε: 5 τόνους
  • Καλύψουμε το κόστος των λογαριασμών ΔΕΚΟ: μηνιαίο κόστος κατά προσέγγιση: 500€
  • Καλύψουμε το κόστος ειδικών θεραπειών για τα 2 παιδιών μας: μηνιαίο κόστος: 50€
  • Καλύψουμε τα κόστη κίνησης & τροφοδοσίας για τις ανάγκες του Σπιτιού μας: μηνιαίο κόστος: 300€
  • Ετοιμάσουμε για τα παιδιά μας ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο γεύμα: 150€

Είναι σημαντικό με τη δική σας πολύτιμη συνεισφορά να διασφαλίσουμε ότι εν μέσω αυτής της κρίσης, τα παιδιά, αν μη τι άλλο, δεν θα στερηθούν τα βασικά. Είναι σημαντικό να μην υπάρξει άλλος ένας παράγοντας ανασφάλειας στην παρούσα φάση. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και σας στέλνουμε την αγάπη μας με την ευχή να συναντηθούμε ξανά σύντομα!

Με εκτίμηση,

Σκαρμούτσου Κατερίνα

Υπεύθυνη Σπιτιού Νέας Ηρακλείτσας

τηλ.: 2594021311 Email: [email protected]

Πηγή: kavalawebnews.gr