Συνεχίζει την παράδοση που διαχρονικά έχει ο σύλλογός μας να προσφέρει αθλητές στις Εθνικές ομάδες. Ο Παπάζογλου Ελευθέριος κλήθηκε για προετοιμασία, αλλά έχει επιλεγεί και στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τα παιχνίδια με Γαλλία και Σερβία στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2022, αγώνες οι οποίοι θα κρίνουν την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Παπάζογλου Αθανάσιος παρόλο που είναι μέλος της Εθνικής Εφήβων κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών όπου προετοιμάστηκε για 4 ημέρες και στην συνέχεια μαζί με τον Αρμάντο Σίνα και τον Αχιλλέα Τόσκα συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη και ολοκληρώνεται την Μ. Πέμπτη.

Να σημειωθεί ότι οι τρεις αθλητές προέρχονται από την Προσοτσάνη (ο Λευτέρης Παπάζογλου μεταγράφηκε πριν 6 χρόνια, ο Θανάσης Παπάζογλου πριν δύο χρόνια, και ο Αχιλλέας Τόσκας μόλις φέτος), ενώ η συνεργασία των δύο συλλόγων είναι πεντακάθαρο ότι είναι προς το συμφέρον των αθλητών αλλά και της ανάπτυξης του Handball σε όλο τον Νομό Δράμας. Ο Αρμάντο Σίνα είναι γέννημα θρέμμα του Δραμινού συλλόγου.

Καλή επιτυχία παιδιά σας ευχόμαστε την εκπλήρωση των αθλητικών σας ονείρων.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Εθνική Ανδρών που έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στο EURO 2022.

 

Το Γραφείο Τύπου