Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

 

  • Δευτέρα 26 Ιουνίου η ετήσια Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Δόξα
  • Έντονες διαβουλεύσεις για νέο προπονητή και μπαράζ επαφών με ποδοσφαιριστές για συμφωνίες

 

Η διαφαινόμενη ανανέωση με τον μέχρι πρότινος προπονητή της Δόξας κ. Γιάννη Αποστολίδη δεν ήρθε και η επιλογή του ιδίου να έρθει σε συμφωνία με τον Πανθρακικό, έφερε σε συναγερμό όλο τον μηχανισμό των Μαυραετών.

Υπάρχουν λύσεις, υπάρχουν απαντήσεις, αυτό είναι το σίγουρο και το δεδομένο, όπως υπάρχει και big thema με τα οικονομικά.

Ο αγώνας για αξιοπιστία και αξιοπρέπεια είναι ηθικός και ιδεολογικός, όμως αυτό πραγματοποιείται σε ένα αρνητικό και πιθανό απαξιωτικό περιβάλλον, λόγω των κάκιστων προηγούμενων επιλογών ειδικά στην ΠΑΕ που οδήγησε και τους επώνυμους σε αρνητισμό.

Ήδη οι Διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα έχει κινητοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα για τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της νέας περιόδου και με σειρά επαφών για ανανεώσεις και επιλογή νέου προπονητή.

Δευτέρα 26 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση

Σε ανακοίνωση του Γ.Σ. Δόξα αναφέρονται τα εξής:

Τα μέλη του συλλόγου καλούνται να συμμετάσχουν στην τακτική, ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 στις 18:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Δράμας, στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

Α) ο ετήσιος διοικητικός απολογισμός

Β) ο ισολογισμός εσόδων- εξόδων του λήξαντος οικονομικού έτους

Γ) ο προϋπολογισμός των εσόδων και εξόδων του νέου οικονομικού έτους,

Δ) η ενημέρωση των μελών του συλλόγου για τρέχοντα θέματα

Η Γ’ Εθνική

Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες από την ΕΠΟ και έρχεται η νέα προκήρυξη της περιόδου 2023-2024 με 4 ομίλους των 18 ομάδων, με 7 υποβιβασμούς ανά όμιλο.

Οι νέες ομάδες του ομίλου θα είναι: Ορεστιάδα, Πετεινός (Ξάνθης), Ευκαρπία, Αετός Βαρβάρας (Χαλκιδικής), Αγία Μαρίνα (Ημαθίας), Βατανιακός (Πιερίας) και η υποβιβασθείσα από τη Super League 2 Βέροια. Τις οριστικές αποφάσεις συγκρότησης των ομίλων θα λάβει η ΕΠΟ.