ΜΕ ΤΟ «ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ» ΤΩΝ 100 ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ

· Τα ονόματα των 100 μετόχων

· Η πανδημία και το απαγορευτικό των ειδικών πισωγύρισμα για την κατηγορία

· Πένθος στη Δόξα για τον χαμό του Αντώνη Γεωργιάδη

 

Η ΠΑΕ Δόξα κυριολεκτικά και μεταφορικά βιώνει πέρα της απαγόρευσης της πανδημίας, ένα δικό της «Γολγοθά», αφού μέχρι στιγμής το «σκορ» είναι ΕΕΑ – Δόξα 2-0!

Με δύο αρνητικές αποφάσεις εκ μέρους της ΕΕΑ η ΠΑΕ Δόξα είναι στα «κατακόκκινα» και το μέγα ερώτημα είναι πώς από άδεια κατηγορίας Super League 1, είμαστε σε καθολικό απαγορευτικό;

Το λόγο πλέον έχουν οι 100 μικρομέτοχοι, οι οποίες από τις αρχές του 2020 έχουν ο καθένας το 1% των μετοχών, ως δωρεάς από τον πρώην μεγαλομέτοχο και πρώην Πρόεδρο κ. Γιάννη Μπύρο, ο οποίος αποχώρησε πλήρως.

Ήδη με υπόμνημα προς την ΕΕΑ οι 100 γνωστοποιούν ότι καμία προσωπική παρουσία ή μερική απασχόληση δεν είναι αποδεκτή εκ μέρους των μετόχων μπροστά στην παροχή μόνιμης αδειοδότησης συμμετοχής στη Super League 2.

Ήδη τοποθετήθηκε για το θέμα και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, κ. Ηλίας Χατζηελευθερίου, ο οποίος ευελπιστεί ότι η Επιτροπή θα ανάψει το πράσινο φως της αδειοδότησης.

 

Πένθος στη Δόξα για το χαμό του Ζαβούνα (Α. Γεωργιάδη)

 

Η απώλεια του Δραμινού Αντώνη Γεωργιάδη, γνωστού και ως Ζαβούνα, ο οποίος αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας τη δεκαετία του 1950 και εν συνέχεια διετέλεσε και προπονητής της, σκόρπισε πένθος στην κοινωνία της Δράμας και φυσικά και στη Δόξα Δράμας.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση και η ομάδα της ΠΑΕ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Αντώνη Γεωργιάδη για τον θάνατο του.

Ο Αντώνης Γεωργιάδης ξεκίνησε σαν ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε τη δεκαετία του 1950 στη Δόξα Δράμας.

Κορυφαίες του στιγμές στην ποδοσφαιρική του καριέρα υπήρξαν οι τρεις συμμετοχές στους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας τις περιόδους 1953-1954, 1957–58 και 1958–59. Στον δεύτερο τελικό σημείωσε το μοναδικό τέρμα της ομάδας».

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας αναφέρονται τα εξής: «Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του Αντώνη Γεωργιάδη, που “έφυγε” σε ηλικία 85 ετών.

Παράλληλα εκφράζουμε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».