ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ Η ΔΡΑΜΙΝΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ 25 Μ.

 

 

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στο πιστόλι 25 μ. στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης, με τις εμφανίσεις της στη διοργάνωση, έδειξε ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και ότι συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του κόσμου καθώς και στα δύο όπλα του ατομικού προκρίθηκε στους τελικούς.

Στο πιστόλι 25 μ., η Άννα Κορακάκη ήρθε 2η στο πρώτο μέρος και 4η στο δεύτερο. Στον τελικό πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση. Τα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μαρία Γκρόζντεβα από τη Βουλγαρία (χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στο Σίδνεϊ και την Αθήνα στο 25άρι και χάλκινα στο αεροβόλο το 1992, το 1996 και το 2004), και το ασημένιο η Βερονίκα Μέιτζορ από την Ουγγαρία.

H Δραμινή πρωταθλήτρια έχει ήδη κατακτήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή τη χρονιά έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί σε επιλεγμένες διοργανώσεις και της Κίνας συγκαταλεγόταν σε αυτές. Στο Πεκίνο βρέθηκαν όλες οι κορυφαίες αθλήτριες της σκοποβολής και η Άννα Κορακάκη είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στην ελίτ του αθλήματος και να αποδείξει, για ακόμα μία φορά, ότι συγκαταλέγεται σε αυτήν.