Πληροφορίες για επεισόδια και οδοφράγματα στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Βεραντζέρου, στην περιοχή της Ομόνοιας, στο κέντρο της Αθήνας

Οδοφράγματα στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Βεραντζέρου στο κέντρο της Αθήνας έχουν στήσει οπαδοί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το Star.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, αστυνομικές δυνάμεις -ακόμη και Αύρα- έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Ομονοίας, χωρίς να έχουν επέμβει προς το παρόν. Οι οπαδοί φέρονται να έχουν προκαλέσει υλικές ζημιές, όπως σπασίματα σε πεζοδρόμια.

Νωρίτερα, η αστυνομία άφησε να περάσουν από τα διόδια Αφιδνών να περάσουν 5 πούλμαν -αφού πραγματοποίησε σχετικούς ελέγχους- όπου φέρονταν να επέβαιναν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Όπως προκύπτει από τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα social media, τα συγκεκριμένα πούλμαν έφτασαν νωρίς το μεσημέρι συνοδεία κλουβών των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας, όπου, άλλωστε, στην περιοχή της Ομόνοιας εδρεύει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται ότι αύριο 22/5 είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο τελικός αγώνας Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Δείτε φωτογραφίες από τη διέλευση των πούλμαν από την πλατεία Καραϊσκάκη:

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Πηγή: voria.gr