ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ Η ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΑΝΑΒΟΛΕΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ!

 

  • Η κατηγορία θα «κλειδώσει» και το ρόστερ
  • Τέλος οι Παπαζαχαρίας, Κουρτεσιώτης, Σικαλιάς, Μκρτσιάν, Λαδάκης, Κωστόπουλος
  • Ο Βιτλής σε Λεβαδειακό!
  • Έρχονται Καραγιαννίδης (στόπερ από Καραϊσκάκη), Λίτσκας (σέντερ από Καβάλα), Κυριακίδης Σάββας (επιστρέφει από Καβάλα)
  • Ν. Ιωσηφίδης (Τεχνικός Διευθυντής) και Άγγελος Διγκόζης (προπονητής) υλοποιούν την «οδηγία» οι παίχτες να είναι νέοι, φιλόδοξοι και μαχητές!

 

«Θερμό» όχι μόνο από κλιματολογικής άποψης είναι το φετινό καλοκαίρι στη Δόξα, αλλά και από τα τεκταινόμενα σε Δράμα και Αθήνα, αφού πριν από ένα μήνα περίπου είχαμε γράψει ότι μια Διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα από Ειρηνοδικείο είναι η πιο πιθανή εξέλιξη, όπερ και εγένετο και ο λόγος είναι ξεκάθαρος

Ο Γιάννης Μπύρος δεν θέλει εμπλοκή στα διοικητικά του Γ.Δ. Δόξα παρότι πέρσι ήταν ο βασικός χρηματοδότης και φυσικά είχε το «μάνατζμεντ» του Συλλόγου, εν δικαίω φυσικά. Η ρευστότητα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και η προσδοκία για συμμετοχή στη Football League είναι ο διακαής πόθος όχι μόνο των Δοξαίων αλλά και του κ. Μπύρου, για σχηματισμό μιας νέας ΠΑΕ αφού ο ίδιος χρηματοδότησε τη λύση και εκκαθάριση της πρώην ΠΑΕ, οπότε η «αδυναμία» και η εμπλοκή είναι της «οικογένειας» των Μαυραετών για σχηματισμό μιας Διοίκησης ενόψει μάλιστα και των επερχόμενων εορτασμών των 100 χρόνων.

 

Πάμε Ειρηνοδικείο

 

Η δικαστική λκύση στο διοικητικό κομμάτι μετά από 4 αναβολές οδηγούν στο αναπόφευκτο που είναι η δικαστική συνδρομή για να λειτουργήσει νομότυπα ο Σύλλογος. Έτσι από σήμερα ο Σύλλογος είναι στον… αέρα, τη στιγμή που βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο, με αποτέλεσμα ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός να είναι ουσιαστικά επί χάρτου, για βούλα και υπογραφή ο χρόνος αργεί. Η παραπάνω κατάσταση δεν τιμά ούτε τα μέλη ούτε τον Σύλλογο ούτε την κοινωνία της Δράμας.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου ήταν προγραμματισμένη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας άτυπη συνάντηση των μελών του Συλλόγου για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και συμμετοχής για σχηματισμό προσωρινής Διοίκησης Πρωτοδικείου.

 

Στο διαιτητικό

 

Ενώ εντός των τειχών πάμε στο Ειρηνοδικείο, εκτός των τειχών πάμε στο ανώτερο όργανο που είναι το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου η Δόξα ζητά το αυτονόητο, οι δευτεραθλήτριες ομάδες να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στην Football League, αφού έως 5/8/2017 που είναι η ημερομηνία συμμετοχής είναι δεδομένο ότι δεν θα ανταποκριθούν ομάδες που αδυνατούν (Αγροτικός, Εργοτέλης, Χανιά κ.α.).

 

Ο Ηρακλής στη Football League ή στη Γ’ Εθνική

 

Οριστικά και τελεσίδικα με ψήφους 5-0 το Διαιτητικό αποφάσισε ο Ηρακλής να υποβιβασθεί στη Football League και το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στη Football League, αφού τα χρέη είναι της τάξης των 3,5-4 εκ. ευρώ. Είναι ένα θέμα το πώς θα διαμορφωθεί η νέα Football League της περιόδου 2017-2018. Ίδωμεν…

 

Φύλλα πορείας σε πολλούς

 

Κόσμος φεύγει από τη Δόξα, αφού τα περσινά «εξτρίμ» κόστισαν και πλήγωσαν, οπότε παίκτες ακριβοπληρωμένοι αποχωρούν για άλλες ομάδες, όχι φυσικά με τις απολαβές που είχαν στη Δόξα. Έτσι παρελθόν είναι οι Παπαζαχαρίας, Μκρτσιάν, Κωστόπουλος, Παγώνης, Κουρτεσιώτης, Σικαλιάς, Λαδάκης και ακολουθούν κι άλλοι.

 

Η νέα «οδηγία» Μπύρου

 

Η εντολή σε Νίκο Ιωσηφίδη είναι ξεκάθαρη, πάμε να κατεβάσουμε το μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ και φυσικά σε λελογισμένα οικονομικά μεγέθη. Η συμμετοχή στην κατηγορία θα καθορίσει και το τελικό ρόστερ. Όλα είναι ρευστά.