Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΥΡΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ (STAR TV) ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

 

  • Σύνταξη μελέτης για στέγαστρο στις κερκίδες
  • Επάνδρωση της ΠΑΕ με τεχνογνωσία marketing από Μπάγερν Μονάχου!
  • Κυκλοφορούν τα διαρκείας (70 έως 140 ευρώ οι τιμές)
  • Άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης ο Τεχνικός Διευθυντής Ν. Ιωσηφίδης
  • Αξιοπιστία στις συναλλαγές, με την λήξη της χρονιάς (31-5-2018) καμία οικονομική εκκρεμότητα

 

Στην πρώτη του τηλεοπτική παρουσία (STAR TV) από την ημέρα εμπλοκής στα κοινά της Δόξας ο Πρόεδρος πλέον της ΠΑΕ Δόξα κ. Γιάννης Μπύρος έδειξε και απέδειξε ότι είναι ο εαυτός του. Ξεκάθαρος, οραματιστής και ρεαλιστής τοποθετήθηκε για όλα και για όλους και σίγουρα κέρδισε όχι όμως τις εντυπώσεις αλλά την συμπάθεια όλων όσων τον άκουσαν και τον είδαν.

Μετά από 16 μήνες παρουσίας τοποθετήθηκε χωρίς τυπολατρίες και δηθενπρεπισμούς και φυσικά «άναψε» το φιτίλι για τον στόχο που είναι η ΜΕΓΑΛΗ επιστροφή στην Super League. Ένας στόχος δύσκολος, επίπονος, που απαιτεί συνεργασίες, συστράτευση και σχέδιο. Σίγουρα ο ηγέτης της Δόξας έχει το απόλυτο δικαίωμα να οριοθετεί τις προσδοκίες αφού η οικονομική στήριξη που παρέχει είναι επιπέδου ομάδας Α’ διαλογής Super League.

Οι τοποθετήσεις του ήταν:

α) Για την παρουσία του στη Δόξα: Η κατανόηση όρων και θεμάτων επί του ποδοσφαίρου τον έκανε πιο «σοφό», ξεκίνησε από Χορηγός και κατέστη Πρόεδρος και Μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ, μια ξεχωριστή πορεία για τον ίδιο.

β) Περίοδος 2016-2017 και καλοκαίρι 2017: Έγιναν λάθη, ολιγωρίες και στο αγωνιστικό (κυρίως) αλλά το δίκαιο αίτημα για άνοδο το υποστήριξε όσο κανείς το φετινό καλοκαίρι. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα του να παλεύει, όταν οι άλλοι σταματούν. Αυτό πράττει και στις δουλειές του.

γ) Φάκελος αδειοδότησης – γηπεδικές εγκαταστάσεις: Η Δόξα προετοιμάζεται για την αγωνιστική άνοδό της και ταυτόχρονα η σύνταξη μελέτης κατασκευής στεγάστρου ήδη δρομολογήθηκε. Έχει μεγάλα όνειρα για τη Δόξα, τα οποία στην πορεία θα ανακοινωθούν.

δ) Σε περίπτωση αποχώρησης ποια η επόμενη μέρα: Όταν φύγω δεν θα ζητήσω ούτε ένα ευρώ!

ε) Συγκρότηση ΠΑΕ – Συνεργασίες – Επάνδρωση: Όπως και στον επιχειρηματικό τομέα έτσι και στην Δόξα θέλει ξεχωριστές συνεργασίες, με επιτυχημένους ανά τομέα ανθρώπους. Ήδη συνομιλεί με τεχνοκράτες από Μπάγερν Μονάχου και με Αθηναίο μαρκετίστα. Τέλος θεωρεί άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Νίκο Ιωσηφίδη. Χωρίς αυτόν δεν θα ήταν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

στ) Μεταγραφές επιπέδου Super League – Οικονομικό κόστος – Αγωνιστικές προσδοκίες: Θέλει τη Δόξα να «χτυπά» από φέτος την άνοδο στη Super League. Η εμπλοκή στη Δόξα κοντεύει το 1,7 εκ. ευρώ σε κόστος και οι προσδοκίες είναι ξεκάθαρες λόγω ονόματος και συνέπειας.

ζ) Χορηγικό πρόγραμμα – Διάθεση διαρκείας – Σχέση με φιλάθλους: Οι έχοντες επώνυμοι Δραμινοί μάλλον απέχουν από το εγχείρημα Δόξα, οι μικρομεσαίοι είναι η δύναμη της ομάδας, όσο για τους φιλάθλους, περιμένει να δει την ανταπόκριση γιατί έχει πιο καθαρή επαφή με τους απλούς φιλάθλους. Όσο για τις τιμές των διαρκείας ξεκινούν από 4,6 ευρώ ανά ματς και φτάνουν έως 8,6 ευρώ ανά ματς. Πέρσι τα έσοδα ήταν 300.000 ευρώ. Σίγουρα ο πρωταθλητισμός θέλει «θυσίες» και αυτό πράττει.

η) Στήριξη Ξηροποτάμου και στη Γ’ Εθνική: Η φιλοσοφία της ομάδας αυτής πρέπει να είναι εκπαίδευση ταλέντων κυρίως Δραμινών για πιθανή εξέλιξή τους.

θ) Μήνυμα στους φιλάθλους: Όλοι κοντά στην ομάδα, ας «απομονωθούν» οι λίγοι που είναι μόνο υποδείξεις και παράλογες απαιτήσεις. Δεν θα κρυφτούμε στον εορτασμό των 100 χρόνων, χτυπάμε την πόρτα της Super League.