• Α. Καγιάογλου, Δήμαρχος Παρανεστίου: «Έχουμε πλέον τον Δήμο Παρανεστίου να βγαίνει από την απομόνωση, να δημιουργεί και να αναπτύσσεται σε ράγες υψηλών ταχυτήτων»

Παρουσία του Δημάρχου Παρανεστίου κ. Αναστάσιου Καγιάογλου, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. κ. Χρήστου Παπαθεοδώρου, των Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου Κοινότητας Παρανεστίου, του ιερέα και κατοίκων του Δήμου, τελέστηκε ο Αγιασμός του νέου ΚΕΠ.

Σχετικά ο Δήμαρχος κ. Καγιάογλου ανέφερε τα εξής: «Η δομή του ΚΕΠ είναι πλέον γεγονός για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Παρανεστίου. Έχουν πλέον πρόσβαση στις υπηρεσίες περισσότεροι πολίτες και δεν χρειάζεται πλέον η μετακίνησή τους σε απόσταση άνω των 30 χιλιομέτρων για την εξυπηρέτησή τους. Ο Δήμος μας είναι πλέον σε θέση να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους συνδημότες του. Προσφέρει σε Παρανέστι, Νικηφόρο και Αδριανή την πρόσβαση στα ΚΕΠ παράλληλα με την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση. Είναι μια δέσμευση που ολοκληρώθηκε και εκσυγχρόνισε την λειτουργία των υπηρεσιών μας. Έχουμε πλέον τον Δήμο Παρανεστίου να βγαίνει από την απομόνωση, να δημιουργεί και να αναπτύσσεται σε ράγες υψηλών ταχυτήτων».