Σε ανάρτησή της για την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα στη Δράμα και τις εντάξεις έργων του Δήμου Δράμας στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», η Αντιδήμαρχος Παιδείας – Αθλητισμού και Αναπληρώτρια Δημάρχου κα Αναστασία Τόλιου ανέφερε τα εξής:

Οι εντάξεις έργων που σηματοδότησε η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα στον Δήμο Δράμας αφορούν τον Αθλητισμό στον τόπο μας και ως αρμόδια Αντιδήμαρχος αισθάνομαι απόλυτη ικανοποίηση. Η προσπάθεια της Δημοτικής μας Αρχής και του Δημάρχου Δράμας Χριστοδούλου Μαμσάκου φέρνουν απτά αποτελέσματα.

Η κατασκευή νέων κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιο «Αλέκος Φρούσιος» λύνει δια παντός ένα πρόβλημα δεκαετιών, ενώ η ταυτόχρονη δημιουργία αίθουσας προθέρμανσης εξασφαλίζει συνθήκες άνετης προπόνησης για τους αθλητές μας ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Συνδυαστικά με το έργο της αλλαγής του ταρτάν, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, το Δημοτικό μας Στάδιο θα είναι μια αθλητική εγκατάσταση ζηλευτή από όλους.

Παράλληλα, η ανάπλαση του περιφερειακού Κορυλόβου αναβαθμίζει πλήρως ένα σημείο, το οποίο έχει συνδεθεί με την ερασιτεχνική άθληση των Δραμινών. Ο περίπατος, το τρέξιμο, η άσκηση με ποδήλατο, η βόλτα με την οικογένεια και τα κατοικίδια μας, με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, θα είναι εντελώς διαφορετικές, σε ένα πλήρως αναβαθμισμένο αισθητικά περιβάλλον.

Η αθλητική παράδοση στη Δράμα είναι μακρά και οφείλουμε να την διατηρήσουμε…