Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 35χρονου που φέρεται να βίαζε από το 2016 έως το 2022 την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, ενώ εκείνη απουσίαζε λόγω εργασίας. Έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του.

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αστυνομικές αρχές τα στοιχεία του 35χρονου, που συνελήφθη για κατ’ εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο 35χρονος, σύντροφος της 30χρονης αλλοδαπής μητέρας της ανήλικης, από εξαετίας μέχρι προ εξαμήνου περίπου, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας, λόγω εργασίας, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, αφορά στα αδικήματα «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιων τους» και «Κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 35χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο νεότερο των 15 ετών και συγκεκριμένα με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη από ενήλικο στον οποίο τον έχουν εμπιστευθεί να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει έστω και προσωρινά και είναι οικείος του ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, οι οποίες φέρεται να τελέσθηκαν στη Θεσσαλονίκη από το έτος 2016 έως και τον Μάρτιο του 2022.

Πρόκειται για τον (επ.) BERIDZE (ον.) MAMIA του NODARI, γεν. 1987 στη Γεωργία.

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 35χρονος που βίαζε για 6 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 35χρονος που βίαζε για 6 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388457 και 2310-388458 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: news247.gr