ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ, Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΜΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

 

  • Την Κυριακή στις Σέρρες Πανσερραϊκός – Δόξα για τη φετινή αυλαία
  • Κ. Βασιλακάκης (προπονητής Δόξας): Ο Μπύρος πληρώνει και ο ίδιος αποφασίζει, σε κάποιους δεν κάνω τα κέφια και αυτό δεν αρέσει!!!
  • Βασίλης Βιτλής (ποδοσφαιριστής Δόξας): Πιστεύω ότι έρχεται η χρονιά μας, εγώ παραμένω ετοιμοπόλεμος
  • Δυσφορία Γ. Μπύρου για συνεργάτες και λειτουργία μετά την προσφυγή Καπνίδη

 

 

Η αυλαία της φετινής περιόδου 2017-2018 της Football League είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου 2018 με τον ΟΦΗ και τον Άρη να προβιβάζονται στη Super League. Όσο για τους υποβιβασμούς θα είναι βαθμολογικοί, αλλά σε συνάρτηση και με την τιμωρία λόγω επιτήρησης.

 

Δόξα: Ώρα ουσιαστικής αυτοκριτικής

 

Η αργοπορημένη άνοδος και συμμετοχή στη Football League είναι η πραγματική ουσιαστική δικαιολογία για τη βαθμολογική θέση σε μια ΠΑΕ που διατέθηκαν κεφάλαια πρωταθλητισμού.

Η γενική εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα είχε την απεικόνιση καρδιογραφήματος, με έντονες διακυμάνσεις. Οι 3 αλλαγές προπονητών, η συμμετοχή 6 ξένων στο ματς με τον Άρη και τέλος τέλος η προσφυγή Καπνίδη έδωσαν μια αγωνιστική εικόνα και μία λειτουργική που δεν συνάδει με ομάδα πρωταθλητισμού, παρά τις φιλοδοξίες.

Η διάθεση κεφαλαίων από τον φιλόδοξο κ. Μπύρο δεν βρήκε άξιους συμπαραστάτες στο στελεχιακό δυναμικό και εδώ η αξιοποίηση δεν επιδέχεται συναισθηματισμό. Όταν τα έσοδα της Γ’ Εθνικής είναι πιο πολλά από τα αντίστοιχα της Β’ Εθνικής οι αριθμοί δεν μπορούν να αποκρυφτούν.

Όλα αυτά είναι στοιχεία που θα καθορίσουν τις αποφάσεις του κ. Μπύρου μαζί με τα νέα δεδομένα για την επικείμενη κυβερνητική παρέμβαση για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών.

Στη συνάντηση της Football League με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Βασιλειάδη ήταν ο κ. Μπύρος και άκουσε το χρονοδιάγραμμα για την αναδιάρθρωση, οπότε η πληροφόρηση ήταν άμεση.

 

Κυριακή στις Σέρρες

 

Ο υποβιβασμένος Πανσερραϊκός που αποχαιρετά την κατηγορία είναι ο οικοδεσπότης της αυλαίας για την Δόξα, με τον κ. Βασιλακάκη να δίνει το σύνθημα για τη νίκη.