ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΞΑΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ Κ. ΚΑΪΡΗ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ:

· Κ. Καΐρης: Φέτος ο Πανδραμαϊκός θέλει τη διάκριση, είναι κοντά μας και οικονομικοί παράγοντες

· Σπ. Φιλίππου (προπονητής Δόξας): Είναι ντέρμπι η αναμέτρηση, εμείς Δόξα είμαστε και αυτό θα το αποδείξουμε στο γήπεδο

· Χ. Καζεπίδης (προπονητής Πανδραμαϊκού): Έχουμε θετική αύρα με το 3Χ3 στα εκτός έδρας, με τη Δόξα θα μετρήσουν πολλοί παράγοντες για τη νίκη

 

Κοντά στις δυο δεκαετίες είναι η επίσημη τελευταία αναμέτρηση μεταξύ Δόξας και Πανδραμαϊκού, κάτι που θα αναβιώσει την προσεχή Κυριακή (21/11/2021, ώρα 15.00) στο γήπεδο Ξηροποτάμου, το οποίο έχει δηλωθεί ως εναλλακτική έδρα από τον γηπεδούχο Πανδραμαϊκό. Έγιναν ύστατες προσπάθειες για διεξαγωγή του αγώνα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, όμως η εμπλοκή εργοληπτικής εταιρείας για αλλαγή του ταρτάν, «έστειλε» το ματς στον Ξηροπόταμο.

Ο γιατρός και ιθύνων νους του Πανδραμαϊκού κ. Κωνσταντίνος Καΐρης μιλά σπάνια, όμως για το ματς είπε ότι φέτος ο Πανδραμαϊκός θέλει την υπέρβαση, η ομάδα ενισχύθηκε και την Κυριακή θέλει τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους, πέραν του γοήτρου, και χαρακτήρισε τον υποβιβασμό της Δόξας από τις επαγγελματικές κατηγορίες «ζημιά» για όλο το πλέγμα του Δραμινού ποδοσφαίρου. Μόνο όσοι δεν έχουν εμπλοκή δεν το αντιλαμβάνονται, είπε.

 

Δόξα: Πληγωμένη η «μεγάλη κυρία»

 

Η ήττα ενός έδρας από τον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου σίγουρα χτύπησε κατακόκκινο στο στρατόπεδο των Μαυραετών και ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Φιλίππου έχει διπλή στόχευση κα στον ψυχολογικό τομέα και φυσικά στον αγωνιστικό. Θα είμαστε η Δόξα και την Κυριακή, είναι στο σύνθημα στους Μαυραετούς κόντρα στον συντοπίτη Πανδραμαϊκό.

Η αποβολή του Τάσιου είναι απώλεια για τη Δόξα, όμως στο στοιχείο του ψυχισμού θα στήσουν το πλάνο τους. Είναι και η βαθμολογική θέση με 5 βαθμούς που καθιστούν επιτακτική ανάγκη τη βαθμολογική συγκομιδή για τη Δόξα.

 

Μπ. Καζεπίδης: Διαφορετικοί οι στόχοι των ομάδων

 

Με 10 βαθμούς και στη 2η θέση οι «κόκκινοι» της Δράμας θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα στην ιστορική και συντοπίτισσα Δόξα και σίγουρα η απουσία της φυσικής έδρας ήδη στοίχισε στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι (1-1 με τον Σοχό). Μια παράμετρος θα είναι κατά πόσο η χρησιμοποίηση του γηπέδου του Ξηροποτάμου ως έδρα θα επηρεάσει την ομάδα.