Η ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ Γ. ΜΠΥΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ

 

 

  • Η άρνηση του Γ.Σ.
  • Η διάδοχη κατάσταση και το αύριο στην ΠΑΕ είναι το μέγα μέλημα του Γ. Μπύρου, ο οποίος απέρριψε αβέβαιες προτάσεις
  • Προβληματισμός στις τάξεις των φιλάθλων που δικαίως ανησυχούν
  • Οι απαιτήσεις στη νέα κατηγορία, Super League 2, είναι μεγάλες

 

Περάσαμε, μπήκαμε σε διακεκομμένη χρονικά ζώνη, αφού η δημόσια και πολλάκις εκπεφρασμένη δήλωση αποχώρησης του κ. Γιάννη Μπύρου από το τιμόνι της ΠΑΕ έχει φέρει τρικυμία και ανησυχία. Πού πάμε; Τι γίνεται; Είναι οι καθημερινές ερωτήσεις όλων των φιλάθλων.

 

Γ.Σ. Δόξα: Καμία εμπλοκή

 

Το ενδεχόμενο κάθε εμπλοκής και διαχείρισης των μετοχών απέκλεισε ο Γ.Σ. Δόξα με ξεκάθαρο δελτίο τύπου. Σε αυτό αναφέρονται τα εξής:

«Συνεδρίασε στις 29-05-2019 το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Δόξα Δράμας και αποφάσισε ομόφωνα να κοινοποιήσει τα παρακάτω:

  1. Το Διοικητικό Συμβούλιο ΔΕΝ έχει αρμοδιότητα, ούτε νομικό δικαίωμα για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ ή και την διαπραγμάτευση τους προς πώληση.
  2. Ο ρόλος του Ερασιτέχνη (Γ.Σ.) σε σχέση με την ΠΑΕ είναι η παραχώρηση του σήματος, της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου της ομάδας όπως και των αθλητικών εγκαταστάσεων. Δύναται ακόμη σε περίπτωση που του ζητηθεί να εκφέρει τη γνώμη του και μόνο για θέματα που θα αφορούν την καλύτερη συνεργασία των δύο πλευρών, όπως την τήρηση των αρχών του Συλλόγου (αγωνιστικά, συμπεριφορές μελών κλπ.).
  3. Στην ειλημμένη απόφαση του Προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Ιωάννη Μπύρου να αποχωρήσει από την ΠΑΕ θα σταθούμε κοντά στις εξελίξεις ώστε να διευκολυνθούν όλα τα τεχνικά θέματα που τυχόν θα προκύψουν. Επ’ ουδενί λόγω δεν μπορούμε να έχουμε κυρίαρχο ρόλο για μετοχές που δεν μας ανήκουν και για θέματα που δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν και είναι εγγυητής στις όποιες εξελίξεις και προσδοκίες των Δραμινών φιλάθλων».

 

Ύστατη προσπάθεια

 

Μετά από πολλά ραντεβού, συζητήσεις και τετ-α-τετ με επίδοξους αγοραστές, ο κ. Γιάννης Μπύρος είναι ξεκάθαρος ότι η διάδοχη κατάσταση είναι το κύριο μέλημά του. Είναι βέβαιο ότι θα «ακολουθεί» τον ίδιο τον κ. Μπύρο η επιλογή της διάδοχης κατάστασης και οι προδιαγραφές εκ μέρους του είναι ξεκάθαρες, με λύση που να δίνει προοπτική και ορίζοντα.

Έτσι τα επιλεγμένα ραντεβού του είναι λίγα, αφού απέκλεισε προτάσεις που ήταν εκτός προδιαγραφών που είχε θέσει ο Μεγαλομέτοχος.

 

Αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων

 

Η αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων έχει ανέβει στα ύψη, αφού τόσο χρονικά όσο και οργανωτικά ο χρόνος πιέζει πολύ ασφυκτικά, με τις απαιτήσεις της Super League 2 να είναι άκρως ανταγωνιστικές.