Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ν. ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

 

 

  • Λ. Λεουτσάκος (Πρόεδρος Football League) στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός»: Την Κυριακή θα είμαι στο γήπεδο της Δόξας. Ο Μπύρος πρέπει να μείνει στο ποδόσφαιρο, είναι αυτοδημιούργητος και αγαπά τον τόπο του
  • Εύσημα στους φιλάθλους Δόξας και Αναγέννησης Καρδίτσας
  • Οι πινελιές του Ν. Κωστένογλου στην ψυχολογία των παικτών το κλειδί της επιτυχίας
  • Εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτη 7 Μαρτίου: Τρίκαλα – Δόξα (15.00)

 

 

Ξεκίνησε από την Καρδίτσα ο Β’ γύρος και μάλιστα νικηφόρα, αφού τόσο ο αγωνιστικός βούρκος όσο και οι παίκτες της Καρδίτσας δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδια στο πάθος και την θέληση που επέδειξαν οι παίκτες της Δόξας. Υπάρχει άλλο κλίμα στα αποδυτήρια, άλλος αέρας και αυτό έχει πολλαπλή επίδραση και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Ο λόγος είναι ότι ο κόουτς Νίκος Κωστένογλου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών με την αξιοκρατία και την ομαδικότητα που εμπνέει με όλες τις αποφάσεις του.

Την Κυριακή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β’ γύρου, αντίπαλος είναι ο Αιγινιακός και εδώ ο Νίκος Κωστένογλου ξέρει ότι ο εφησυχασμός είναι ο μεγάλος εχθρός, κάτι που το λέει και στους παίκτες του. Ο ήρεμος χαρακτήρας του προπονητή μαζί με το βιογραφικό του και την εμπειρία του είναι τα στοιχεία που στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Δόξας έχουν κάνει τη διαφορά και στην αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας, αφού οι παίκτες έχουν ο καθένας τη δική του αξία. Το ζητούμενο ήταν και φαίνεται να κατακτάται η συγκρότηση ενός συνόλου.

 

Λ. Λεουτσάκος: Έρχομαι Δράμα!

 

Ο Πρόεδρος της Football League κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος στο πλαίσιο της αυτοπρόσωπης παρουσίας του στα γήπεδα της Football League, την Κυριακή έχει προγραμματίσει την παρουσία του στο γήπεδο της Δόξας. Στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» δήλωσε τα εξής:

«Ναι την Κυριακή θα είμαι στην αναμέτρηση Δόξας – Αιγινιακού για να έχω ίδια αντίληψη, όπως κάνω κάθε Κυριακή. Θέλω να δώσω τα εύσημα στους φιλάθλους της Καρδίτσας και της Δόξας για τον αθλητικό πολιτισμό που επέδειξαν και στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Το έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο τέτοιες συμπεριφορές και στα γήπεδα της Football League υπάρχουν γεγονότα που χρήζουν πιο μεγάλης προβολής. Όσο για τον Γιάννη Μπύρο, τον καλώ να παραμείνει στο χώρο μας. Είναι αυτοδημιούργητος, πετυχημένος και πάνω από όλα αγαπά τον τόπο του».

 

Επόμενη αγωνιστική (19η)

 

ΟΦΗ – Αναγέννηση Καρδίτσας, Αχαρναϊκός – ΑΕ Καραϊσκάκης, Βέροια – Απόλλων Λάρισας, Παναχαϊκή – Καλλιθέα, Άρης – Τρίκαλα, Σπάρτη – Απόλλων Πόντου, Δόξα Δράμας – Αιγινιακός, Πανσερραϊκός – Παναιγιάλειος, ΑΟΧ Κισσαμικός – Εργοτέλης

 

Βαθμολογία (σε 18 αγ.)

 

  1. .Άρης 48, 2. ΟΦΗ 42, 3. Παναχαϊκή 40, 4. Κισσαμικός 31, 5. Δόξα Δράμας 30, 6. Τρίκαλα 40, 7. Απόλλων Λάρισας 28, 8. ΑΕ Καραϊσκάκης 26, 9. Απόλλων Πόντου 25, 10. ΑΕ Σπάρτης 25, 11. Αιγινιακός 22, 12. Αναγέννηση Καρδίτσας 21, 13. Εργοτέλης 17, 14. Παναιγιάλειος 16, 15. Καλλιθέα 14, 16. Πανσερραϊκός 13, 17. Βέροια 5, 18. Νέος Αχαρναϊκός (έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα)