ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΑ 10 Μ. ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ

 

 

Το χρυσό κορίτσι της ελληνικής σκοποβολής, η Δραμινή Άννα Κορακάκη συνεχίζει να… στοχεύει επιτυχίες. Η Άννα Κορακάκη θριάμβευσε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στα 10μ. με αεροβόλο πιστόλι. Η Κορακάκη συγκέντρωσε 241,4 βαθμούς αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Κινέζα Κιάν Γιέι με 239,6 και στην τρίτη την Νοτιοκορεάτισσα Κιμ Μινγιούνγκ με 220,8.

Με αυτή της την επιτυχία η Δραμινή αθλήτρια πρόσθεσε μια ακόμη σημαντική διάκριση στο παλμαρέ της ξεπερνώντας τα 23 μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις γεγονός που την κατατάσσει στην παγκόσμια ελίτ της σκοποβολής.

Λίγες ημέρες μετά την 1η θέση στο Μόναχο ήρθε ακόμη μια επιτυχία για την Άννα Κορακάκη, η οποία βρέθηκε ξανά στην κορυφή του κόσμου στην σκοποβολή. Έτσι, η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο ανέβηκε πάλι στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, μετά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.