ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ «PROJECT ΔΡΑΜΑ 2020»

 

 • Υποψήφιοι, μεταξύ άλλων, θα είναι η Β. Κασάπη και ο Γ. Σένδρος, οι οποίοι στις περιφερειακές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιοι με την «Κοινωνική Συμμαχία»

 

 

Τους πρώτους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Μάιο του 2019, ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη του Δήμου Δράμας «Project Δράμα 2020», κατά τη διάρκεια σχετικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου.

Οι πρώτοι 19 υποψήφιοι, οι οποίοι παρουσιάστηκαν από την εκπρόσωπο τύπου της παράταξης κ. Μαρία Κιόρτεβε, είναι «ένα κράμα ανθρώπων που πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά, μελών της παράταξης που από το 2014 στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια και έμπειρων συμπολιτών μας, που έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με την τοπική αυτοδιοίκηση».

Από τη λίστα με τους υποψηφίους ξεχωρίζει ο εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δράμας, εκλεγμένος και το 2010 και το 2014 με την παράταξη «πόλη+ζωή», και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Λευτέρης Χρυσοχοϊδης. Επίσης υποψήφιοι με το «Project Δράμα 2020» θα είναι η κ. Βίκυ Κασάπη και ο κ. Γιώργος Σένδρος, οι οποίοι στις περιφερειακές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιοι με την παράταξη «Κοινωνική Συμμαχία».

Πάντως, ο κ. Χρυσοχοΐδης, δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος που ακολούθησε τη διαδρομή από την «πόλη+ζωή» στο «Project Δράμα 2020», καθώς υποψήφιοι θα είναι και οι κ.κ. Ραδής Θεοδωρίδης και Γιώργος Σαλπιστής, οι οποίοι το 2014 στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «πόλη+ζωή». Ακόμη, υποψήφιοι θα είναι ο κ. Σωτήρης Συνώλας, πρώην Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Δράμας και υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δράμα» και ο κ. Μανώλης Κυριακάκης, υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές με την «Αυτοδιοίκηση Πολιτών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος θα είναι και ο κ. Βαγγέλης Καλφόπουλος, πρώην επικεφαλής της παράταξης «Project Δράμα 2020» και υποψήφιος Δήμαρχος το 2014, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος την τρέχουσα θητεία και παραιτηθείς στη συνέχεια για προσωπικούς – επαγγελματικούς λόγους.

Αναλυτικά, οι 19 πρώτοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Project Δράμα 2020» με επικεφαλής τον κ. Αλέξανδρο Τσιαμπούση είναι οι εξής:

 1. Αποστολίδης Κυριάκος, Δικηγόρος Δράμας
 2. Βαμβακίδου Μαρία, Απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας
 3. Βασιλειάδου Θεοδοσία, Πολιτικός Μηχανικός ΔΠΘ
 4. Δερμεντζόγλου Γιάννης, Τραπεζικός Υπάλληλος
 5. Θεοδωρίδης Ραδής, Γυμναστής-Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
 6. Καλλιονίδου Βίκυ, Ιδιωτικός Υπάλληλος Ακτινολογικού Κέντρου
 7. Καλφόπουλος Βαγγέλης, Φιλόλογος, πρώην δημοτικός σύμβουλος
 8. Καραγιαννίδης Μάκης, Δασολόγος
 9. Κασάπη Βίκυ, Δικηγόρος Δράμας
 10. Κεραμιτσόπουλος Κλήμης, Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών
 11. Κιόρτεβε Παρθένα, Ιατρός-Νεφρολόγος Γενικού Νοσοκομείου Δράμας
 12. Κουρσακλής Σταύρος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Απόφοιτος Ανθρωπογεωγραφίας Πανεπιστημίου Αιγαίου Μsc
 13. Κυριακάκης Μανώλης, Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ, Ιδιοκτήτης Πρακτορείου ΟΠΑΠ
 14. Παρασίδης Θόδωρος, Βιολόγος-Διδάκτωρ Ιατρικής
 15. Σαλπιστής Γιώργος, Μαθηματικός-Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
 16. Σένδρος Γιώργος, Μαθηματικός-Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
 17. Συνώλας Σωτήρης, Ιδιωτικός Υπάλληλος
 18. Τοκατλίδου Μαντώ, Γυμνάστρια-Καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
 19. Χρυσοχοϊδης Λευτέρης, Δημόσιος Υπάλληλος