ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΡΑΜΑΣ ΧΡ. ΜΑΜΣΑΚΟ

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΙΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» θα είναι στις προσεχείς εκλογές ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μοναστηρακίου κ. Γιάννης Κιάκος. Η παρουσίαση της υποψηφιότητας έγινε από το Δήμαρχο Δράμας και επικεφαλής της παράταξης κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Στις δηλώσεις του ο κ. Μαμσάκος ανέφερε: ««Καλωσορίζω στην παράταξή μας έναν αγωνιστή της ζωής, έναν φίλο από τα παλιά, έναν άνθρωπο με πολύ μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αναφέρομαι στο Κιάκο Ιωάννη, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μοναστηρακίου-Βαθύλακκου επί 8,5 ολόκληρα χρόνια με πολλά και σημαντικά έργα για το κοινό καλό των συνδημοτών μας. Διετέλεσε υπάλληλος και στέλεχος της εταιρείας “Γ. Λαζαρίδης Μάρμαρα” για σχεδόν 30 χρόνια, ήταν πάνω από 10 χρόνια Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Κεραυνός Μοναστηρακίου, ήταν επί σειρά πολλών ετών γενικός αρχηγός και μέλος της ομάδας του Πανδραμαϊκού, διετέλεσε μέλος του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου “Άλλη Όψη” ως εκπαιδευτής ΑμεΑ. Είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με ανιδιοτέλεια, με δύναμη και με σκοπό να στηρίξει και να βοηθήσει τους συμπολίτες του. Τον καλωσορίζουμε στις τάξεις της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” και του εύχομαι καλό αγώνα στην προσπάθεια την οποία όλοι μαζί κάνουμε, για να πείσουμε τον κόσμο να μας ψηφίσει για μία ακόμη φορά».

Μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο κ. Κιάκος σημείωσε: «Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να πω ότι σχεδόν την τελευταία πενταετία είχαμε μία άριστη συνεργασία με το Δήμαρχο μας, κ. Μαμσάκο, και με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα”. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας και των συνδημοτών μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κιάκος έχει εκλεγεί Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μοναστηρακίου τόσο το 2010 (με την παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δράμα») όσο και το 2014 (με την παράταξη «πόλη+ζωή»).