ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΡΑΜΑΣ ΧΡ. ΜΑΜΣΑΚΟ

 

 

Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 έγινε από το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο η παρουσίαση του κ. Ζήση Σολάκη ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα».

Ο Δήμαρχος Δράμας και επικεφαλής της παράταξης κ. Μαμσάκος στις δηλώσεις του ανέφερε: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ακόμη μία υποψηφιότητα με την παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα”. Μια υποψηφιότητα με ένα πλούσιο βιογραφικό ενασχόλησης με τα κοινά, ενός ανθρώπου που ξέρει να εργάζεται και να φέρνει αποτελέσματα. Αναφέρομαι στην υποψηφιότητα του κ. Σολάκη Ζήση, εργοδηγού τεχνικής εταιρείας, πρώην Προέδρου του Ξηροποτάμου, μέλους της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Ξηροποτάμου για πολλά χρόνια, ενός ανθρώπου που έχει ασχοληθεί με τα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του χωριού του. Τον καλωσορίζουμε στην παράταση “Ενώνουμε τη Δράμα” και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθεια, την οποία καταβάλλουμε από κοινού, για να αποδείξουμε ότι η παράταξή μας ενώνει δυνάμεις, ενώνει ανθρώπους».

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σολάκης, μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε, επεσήμανε: «Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δράμας, κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, για την τιμή που μου κάνει να μπω στο ψηφοδέλτιο “Ενώνουμε τη Δράμα” και πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος στη ζωή μου έχω μάθει λίγο να μιλώ αλλά πάρα πολύ να δουλεύω. Σας ευχαριστώ».

Ο κ. Σολάκης στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Ξηροποτάμου με την παράταξη «πόλη+ζωή» χωρίς να εκλεγεί. Στις εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος με την παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δράμα» και είχε εκλεγεί στη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ξηροποτάμου.