ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΡΑΜΑΣ ΧΡ. ΜΑΜΣΑΚΟ

 

 

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε από το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο η παρουσίαση του κ. Γεώργιου Αρναούτη ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα».

Ο Δήμαρχος Δράμας και επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Μαμσάκος, στις δηλώσεις του, ανέφερε: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω μία ακόμη υποψηφιότητα στην παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα”, έναν άνθρωπο που ασχολείται πάρα πολύ με τις επιχειρήσεις και το επιχειρείν. Αναφέρομαι στον Αρναούτη Γεώργιο, υπεύθυνο πωλήσεων, υπεύθυνο λατομείων και εργοστασίου της επιχείρησης “Μπύρος Ελληνικά Μάρμαρα”. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικός, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Χειριστών Μηχανημάτων του Νομού Δράμας και έχει πάρα πολύ μεγάλη προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της Δράμας. Τον καλωσορίζω στην παράταξή μας και του εύχομαι κάθε επιτυχία σε αυτή του την προσπάθεια».

Από την πλευρά του ο κ. Αρναούτης ανέφερε: «Ευχαριστώ και εγώ κ. Δήμαρχε για την τιμή που μου κάνατε να είμαι και εγώ στο ψηφοδέλτιο της παράταξης. Ο ένας λόγος που σκέφτηκα και είπα κατευθείαν το ναι στην πρόταση που μου έγινε, είναι πως είδα ότι αυτή τη φορά στο ψηφοδέλτιο εκτός από τα έμπειρα άτομα που το πλαισιώνουν, έχετε και πολλούς νέους που έχουν όρεξη για δουλειά. Επειδή έχετε παίξει ποδόσφαιρο, ξέρετε πως στις ομάδες εάν έχεις τον βασικό κορμό και τον πλαισιώσεις με τρεχαντήρια, τότε η ομάδα είναι πρωταθλήτρια. Πιστεύω και εμείς να βγούμε πρωταθλητές σε αυτόν τον αγώνα που θα δώσουμε και ευελπιστώ ότι θα βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι για να ανεβάσουμε τον Δήμο μας ένα επίπεδο παραπάνω σε όλα τα σκαλοπάτια. Σας ευχαριστώ».