ΝΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΡΑΜΑΣ ΧΡ. ΜΑΜΣΑΚΟ

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΙΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Την υποψηφιότητα του κ. Χρήστου Παπαδόπουλου με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Δράμας και επικεφαλής της παράταξης κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Στις δηλώσεις του ο κ. Μαμσάκος ανέφερε: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω μία ακόμη υποψηφιότητα, αυτή του κ. Χρήστου Παπαδόπουλου, Αστυνομικού στο Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων με το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμού, είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αγίου Τρύφωνα, υπήρξε αθλητής σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες Ταεκβοντό και σήμερα είναι προπονητής στον Αθλητικό Σύλλογο “Απόλλων Δράμας”. Ένα σημαντικό όμως για τον ίδιο και για την οικογένειά του είναι ότι είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, άρα έχει πολύτεκνη οικογένεια. Τον καλωσορίζουμε στις τάξεις της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” και του εύχομαι καλό αγώνα και καλή προσπάθεια για να αποδείξουμε για μία ακόμη φορά ότι η παράταξή μας είναι η παράταξη της διαφάνειας, της σοβαρότητας, της αποτελεσματικότητας προς όλους τους Δραμινούς».

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε., σημείωσε: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή που μου κάνατε κ. Δήμαρχε και επικεφαλής της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Πραγματικά χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί έχετε ένα καινούργιο όραμα, να πάμε ακόμα πιο μπροστά την πόλη της Δράμας. Ανανεώνουμε την παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα” και βλέπω ότι κρατάτε όλα τα καλά στοιχεία του παλαιού και της εμπειρίας στον χώρο, αλλά πάνω από όλα βλέπω ότι έχετε ανοίξει το όραμά σας σε νέους ανθρώπους που σε αυτούς χρειάζεται απλά να δείξουμε εμπιστοσύνη. Νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, με καθαρό λόγο, με δύναμη, με θέληση, με εργατικότητα να πάμε ένα ακόμα βήμα μπροστά αυτόν τον τόπο, την πόλη μας, τη Δράμα. Χρειάζεται απλά να δείξουμε εμπιστοσύνη, όχι όμως εν λευκώ. Χρειάζεται να αξιολογήσουμε τον άνθρωπο και είναι εύκολο για την πόλη της Δράμας, μέσα από την οικογένεια του, από το εργασιακό του χώρο, από τους ανθρώπους που συναναστρέφεται, να τον αξιολογήσουμε και να του δώσουμε μια θετική ψήφο συνειδητά. Θα ήθελα πάλι να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε, να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” και να είστε σίγουρος ότι θα είμαι δίπλα αρωγός δυνατά για ό,τι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε για αυτό τον τόπο. Σας ευχαριστώ πολύ».