Ένα ακόμη σπουδαίο έργο ανακοινώθηκε νωρίτερα (13/10) για τον Δήμο Δοξάτου και την Αντιδήμαρχο κ. Κυριακή Παπαζώτου.

Ένα έργο, το οποίο όπως αναφέρει η ίδια η κ. Παπαζώτου, έμοιαζε ακατόρθωτο στην αρχή αλλά συνάμα τόσο απαραίτητο.

Το κλείστο γυμναστήριο που βρισκόταν στον Δήμο ήταν άκρως επικίνδυνο τόσο για την υγεία των αθλητών, λόγω του αμίαντου που υπήρχε στην ήδη υπάρχουσα κατασκευή αλλά και λόγο παλαιότητας.

Όσες προσπάθειες συντήρησης και να είχαν γίνει η κατάσταση παρέμενε σχεδόν ίδια.

Έτσι σε προσωπική της ανάρτηση, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media, ανακοίνωσε την χρηματοδότηση του έργου, ύψους  1.320.000,00 ευρώ  από το ΠΔΕ του Υπουργείου Εσωτερικών για την ανακατασκευή ενός σύγχρονου πλέον κλειστού γυμναστηρίου, στολίδι για τον Δήμο Δοξάτου.

Κλείνοντας τονίζει την σημαντική βοήθεια σε όλη αυτή την προσπάθεια τόσο του Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα όσο και του Κυβερνητικού Βουλευτή της Δράμας κ. Κωνσταντίνο Μπλούχο.

Δείτε ολόκληρη την δημοσίευση:

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
Το φθινόπωρο του 2019 όταν αναλάβαμε τα καθήκοντα μας, έμοιαζε ακατόρθωτη η πραγματοποίηση της ανακατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου.

Ένα γυμναστήριο που εξυπηρετεί την άθληση μαθητών, μελών αθλητικών συλλόγων και δημοτών του δημου μας.
Εκτός του γεγονότος ότι αμίαντος χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή του και υπάρχει ακόμα, όλοι οι χώροι του βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Προσπαθήσαμε επιλύοντας χρόνια προβλήματα που ποτέ πριν δεν αντιμετωπίστηκαν και έτσι δε μπορούσε τόσα χρόνια το έργο να χρηματοδοτηθεί..

Κατορθώσαμε το Αδύνατο…να γίνει Δυνατό!!!

Σημαντική ήταν η συμβολή των εργαζομενων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και των ειδικών συνεργατών που εκπόνησαν την μελέτη του έργου.

Και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την χρηματοδότηση ποσού 1.320.000,00 ευρώ του έργου από το ΠΔΕ του Υπουργείου Εσωτερικών!!!!

Με την ανακατασκευή θα παραδοθεί στους δημότες ένα σύγχρονο γυμναστήριο που θα καλύπτει τις ανάγκες άθλησης και προπόνηση στον Δήμο μας!

Στην προσπάθεια αυτή ουσιαστικά βοήθησε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας
 και αρωγός αυτής υπήρξε ο κυβενητικός βουλευτής κ. Κώστας Μπλούχος .