ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

Το Let’s do it Greece αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας! Μια εθελοντική δράση που γίνεται την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας με στόχο την ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο της εκστρατείας του Let’s do it Greece 2018, που φέτος πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου, διεξήχθη διαγωνισμός φωτογραφίας με ανάλογη θεματολογία. Νικητής αναδείχθηκε το Τμήμα Γ1 του Δημοτικού Σχολείου Ξηροποτάμου.

Η βράβευση των μαθητών πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2018 από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Δράμας, κ. Άγγελο Σολάκη. Στο Διευθυντή του σχολείου, κ. Βενέτη Στάικογλου, και στους μαθητές παραδόθηκε το βραβείο του διαγωνισμού που ήταν ένας περιστρεφόμενος κάδος κομποστοποιήσης.

Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό και συγχαίρει τους μαθητές και τη δασκάλα τους, κ. Ράιδα Πετσάνη, με την καθοδήγηση της οποίας πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, και σημειώνει ότι μέσα από αυτή τη δράση επιβεβαιώνεται πως οι Δραμινοί συμπολίτες είναι ευαισθητοποιημένοι όσον αφορά στο περιβάλλον και στην προστασία του.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Δράμας δίνουν ραντεβού την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 με όλους τους εθελοντές της πόλης, προκειμένου να δώσουν όλοι μαζί «ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑ». Η Οργανωτική Ομάδα Εθελοντών της Πανελλαδικής Εκστρατείας «Let’s do it Greece» επέλεξε ως θεματική για το 2019 την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θέλοντας έτσι να στείλει ένα δυνατό μήνυμα για τους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν όλους εμάς που ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο.