ΠΑΕ ΔΟΞΑ: ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ΜΕ «ΑΝΟΙΓΜΑ» 450.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΒΟΛΗΣ, Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΑΣΟΥ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΜΕ…

Βουτιά στα βαθιά!

 

· Η σύνθεση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Δόξα

· Η απουσία Δραμινών και η απαξίωση της Δόξας είναι σε διαρκή εξέλιξη

· Προβληματισμός και αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων

 

 

Την Κυριακή 4-7-2021 στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Δόξα, στις κερκίδες του γηπέδου, πραγματοποιήθηκαν οι διεργασίες για την ΠΑΕ.

Εκεί καταγράφηκαν τα εξής δεδομένα και διαφάνηκαν τα εξής ζητούμενα:

Α. Η αποχή της επιχειρηματικής Δράμας από το ελληνικό ποδόσφαιρο και από την αιχμή του στον τόπο που είναι η ΠΑΕ Δόξα είναι το ύψιστο γεγονός.

Β. Η απαξίωση της ιδεάς της Δόξας σίγουρα δεν είναι στο συναισθηματικό κομμάτι, αλλά στο πρακτικό. Νέοι παράγοντες με σύγχρονες πρακτικές είναι ξένοι προς την ΠΑΕ Δόξα.

Γ. Οι συναισθηματικές προσπάθειες όπως του παλαίμαχου Τάσου Χατζηελευθερίου, του προερχόμενου από το οπαδικό κίνημα Τάσου Καραγιαννίδη και τώρα η Τρίτη εκδοχή με τον παλαίμαχο Τάσο Στράντζαλη κατά πόσο μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον;

Ήδη οι ζημιές είναι της τάξης των 450.000 ευρώ και τα προαπαιτούμενα, θεσμικά και οικονομικά του νέου νόμου Αυγενάκη, καλούν την ΠΑΕ Δόξα σε αναζήτηση ΑΜΕΣΗΣ οικονομικής μετάγγισης.

Καταλήγοντας το μέγα ζητούμενο είναι ότι η αγωνιστική επιβίωση της Δόξας ξεκινά από τη διασφάλιση της συμμετοχής και έπειτα η βαθμολογική – αγωνιστική παρουσία και ανταπόκριση.

Έτσι, η δύσκολη περίοδος 2021-2022 για τη Δόξα ξεκίνησε ήδη με τους παρακάτω, οι οποίοι απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. και καλούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα να δώσουν λύσεις με προοπτική.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Δόξα έχει ως εξής:

-Στραντζαλης Τάσος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος)

-Κομβολιδης Παύλος

-Τσελεμπης Ανέστης

-Σύρλαντζης Νεοπτόλεμος

-Παπαδόπουλος Ηλίας

-Παρασκευάς Αθανάσιος

Και αναπληρωματικά μέλη: Γκατζηλάκης Σταύρος, Παχατουρίδης Κώστας, Παπαδόπουλος Κυριάκος και Παπαλάμπρου Κώστας

Ήδη έως 15/7/2021 «τρέχει» η δήλωση συμμετοχής και έως τις 24/7/2021 η υποβολή φακέλου αδειοδότησης.