ΑΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΟΞΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Β. ΓΚΑΒΑΛΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ» ΕΞΩ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ – ΚΛΙΜΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

 

  • Β. Γκαβαλιάς: ΠαραιτούμΑΙ για προσωπικούς και εξω-αγωνιστικούς λόγους, ούτε 1 ευρώ ο Γ.Σ. δεν πήρε από Μπύρο
  • Θ. Μαργαρίτης (μέλος Γ.Σ. Δόξα): Η διοίκηση του Γ.Σ. δεν εφάρμοσε απόφαση Γενικής Συνέλευσης
  • Αγωνία και για την διοικητική κρίση στον ιστορικό Γ.Σ. Δόξα
  • Κύκλοι της ΠΑΕ αναμένουν από ώρα σε ώρα την εμφάνιση επενδυτικού ενδιαφέροντος – προχωρημένες οι συζητήσεις

 

Πολυεπίπεδη η διοικητική κρίση στη Δόξα, αφού μετά την Γενική Συνέλευση στον Γ.Σ., την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, ο Σύλλογος είναι ακέφαλος τόσο στην ερασιτεχνική μορφή όσο και στην επαγγελματική (ΠΑΕ).

Οι λίγοι φίλοι που βρέθηκαν στην κερκίδα «2» του γηπέδου βίωσαν μια παραίτηση του Πρόεδρου του Γ.Σ. Δόξα κ. Βασίλη Γκαβαλιά και μια «μετωπική» με τον πρώην νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Θωμά Μαργαρίτη για διαδικαστικά θεσμικά ζητήματα, σχετικά με την εκχώρηση του γηπέδου στον Δήμο με χρησιδάνειο για έργα εκσυγχρονισμού.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Γκαβαλιάς είπε ότι δεν προέβη σε καμία ενέργεια, αφού συμβουλεύτηκε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης και μια τέτοια ενέργεια θα ήταν αντίθετη στη διαθήκη του δωροθέτη – ευεργέτη Δουμπέσσα, αλλά ταυτόχρονα θα άνοιγε θέματα ιδιοκτησίας.

Εκ μέρους του κ. Μαργαρίτη ζητήθηκε η εφαρμογή της απόφασης της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης ως ανωτέρου οργάνου για εμπλοκή μέσω χρησιδανείου του Δήμου Δράμας για έργα εκσυγχρονισμού. Υπήρξε φραστική ρήξη των δύο αντρών με υπεράσπιση των θέσεών τους αμφοτέρων.

Η δημόσια παραίτηση του Βασίλη Γκαβαλιά είναι γεγονός και ο Ερασιτέχνης αναζητά νέο διοικητικό σχήμα για την επόμενη περίοδο.

 

Αναμονή στην ΠΑΕ

 

Οι επαφές είναι προχωρημένες για παρουσία νέων επενδυτών και κύκλοι της Διοικούσας προσμένουν άμεση παρουσία και δημοσιοποίηση. Ο χρόνος πιέζει στην ΠΑΕ Δόξα και πρέπει να τρέξουν διοικητικές πράξεις, προγραμματισμός, σχεδιασμός και οι απαιτήσεις είναι δεδομένες.