Με τα χρώματα του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης θα αγωνίζεται στην νέα σεζόν της Α1 η Μαρία Παύλου, κάνοντας πραγματικότητα το δικό της όνειρο όταν και ξεκίνησε να μαθαίνει την χειροσφαίριση στα ηλικιακά τμήματα του Συλλόγου.

Η 23χρονη πίβοτ έχει ύψος 1.75. Ξεκίνησε το χάντμπολ όταν δημιουργήθηκε το πρώτο τμήμα κοριτσιών του Α.Ο. Προσοτσάνης το 2005. Τα τελευταία χρόνια λόγω σπουδών στην Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ (όπου στέφθηκε κυπελλούχος γυναικών Ελλάδας το 2016), ΑΕΠ Πανοράματος και Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Επιπλέον έχει αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών ομάδων Κ17, Κ19 και Κ21.

Σε δηλώσεις της η Μαρία Παύλου για την «επιστροφή στο σπίτι» ανέφερε: «Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα απ το να γυρνάς στην ομάδα σου (στο χαντμπολικό σου σπίτι) στην καλύτερη της φάση και να ζεις αυτό που ονειρεύτηκες από όταν ξεκίνησες να αγωνίζεσαι για αυτή την ομάδα που έγινε οικογένεια σου, από τότε μέχρι τώρα και για ΠΑΝΤΑ.

Ευχαριστώ τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών για την εμπιστοσύνη του τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά πιο πολύ από όλους ευχαριστώ την διοίκηση και τους προπονητές του Α.Ο.Π για την πίστη τους σε εμένα για την χρόνια που ξεκινάει και μας βρίσκει ξανά μαζί. Εύχομαι μια χρόνια γεμάτη υγεία και χωρίς τραυματισμούς».