Στη Δράμα της Ονειρούπολης με τους παραμυθένιους συμβολισμούς και με τα πιο αγνά αισθήματα που γεννούν οι γιορτές των Χριστουγέννων, όταν η ανάγκη για αγάπη και προσφορά πλημμυρίζει τις καρδιές των ανθρώπων, φορείς και σύλλογοι μαζί πήραμε από κοινού την απόφαση να συνδιοργανώσουμε μια ιδιαίτερη αθλητική – φιλανθρωπική δράση, στις 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10:30, τα καθαρά έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε ίδρυμα φιλοξενίας απόρων και ανυπεράσπιστων παιδιών. Όλοι, διοργανωτές, υποστηρικτές και χορηγοί, εμφορούνται από τις ίδιες αξίες πολιτισμού και αγωνίζονται για την ενθάρρυνση και την ισότιμη πρόσβαση στον αθλητισμό των παιδιών, των νέων και των ανθρώπων με ιδιαίτερες ικανότητες.

Αυτό όμως που τιμά ιδιαίτερα και νοηματοδοτεί την εκδήλωση είναι η ευαισθησία και ο αλτρουϊσμός της οικογένειας του αδικοχαμένου αθλητή Σαμαρά Στέλιου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Φαλακρό τον περασμένο Αύγουστο: στην οικογένεια αυτή ανήκει η απόφαση της δωρεάς των εσόδων της εκδήλωσης.

H εκδήλωση περιλαμβάνει τους εξής αγώνες :

– Αγώνα ΑΜΕΑ 500 μ.

– Παιδικό αγώνα για παιδιά Δημοτικού 1000 μ.

– Λαϊκό αγώνα 5 χιλιομέτρων και

– Λαϊκό αγώνα 10 χιλιομέτρων.

Την αθλητική – φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού ο ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ, ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Δράμας και ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Κάτω Νευροκοπίου, ενώ συνεργάζονται ο Α.Ο. Δράμας, ο Σ.Κ.Α. Δράμας και ο Πολυνίκης Δράμας και Δοξάτου. Την εκδήλωση υποστηρίζουν, o Δήμος Δράμας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Δράμας, η ΠΕ Δράμας και η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας.

Με αφετηρία το άγαλμα της Ελευθερίας, τερματισμό το άγαλμα της Νίκης και με φόντο τα χρώματα της Ονειρούπολης, μπορείτε να προσφέρετε το κόστος της συμμετοχής ακόμα και αν δεν τρέξετε στον Αγώνα.

Ελάτε στη Δράμα του Ονείρου, στην πόλη της γιορτής και της χαράς, στην πόλη του Αγώνα και της ανθρωπιάς.

Πληροφορίες στο https://frozenpeaks.gr/valdirkia-2022/

Με εκτίμηση

Π.Ο.Σ Νευροκοπίου, ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ, Σύλλογος ΑΜΕΑ Δράμας.