Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ 2022-2023, ΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑ

  • Κ. Κετσιεμενίδης (προπονητής Δόξας): Κάθε φιλικό στέλνει τα δικά του μηνύματα
  • Στις 21 Σεπτεμβρίου η κλήρωση της Γ’ Εθνικής
  • Στις 16 Οκτωβρίου η σέντρα της Super League 2, με Ομάδα Α η κλήρωση και χωρίς Πανδραμαϊκό και Αγροτικό Αστέρα – Αποφασίζει η ΕΠΟ

 

Χωρίς πρωτάθλημα και ο Σεπτέμβριος για τη Super League 2 και τη Γ’ Εθνική, αφού κράτος και ΕΠΟ έχουν εκκρεμότητες με «θύματα» ομάδες, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους. Ο περιβόητος προγραμματισμός αργεί στις πιο κάτω κατηγορίες και το γεγονός αυτό αποτελεί μια διαχρονική παθογένεια.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 η ποδοσφαιρομάνα Δράμα έχει και θα ζήσει τη δική της γιορτή, όπως αξίζει στην ιστορική γηπεδούχο Δόξα, αλλά και στον φιλοξενούμενο Πανδραμαϊκό, οι οποίοι αναμετρώνται σε φιλική αναμέτρηση.

Ενώ ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης αναζητά για τους Μαυραετούς αξιόπιστη προσθήκη στην κορυφή της επίθεσης, ο Πέτρος Στοΐλας (Πανδραμαϊκός) έως και σήμερα δεν γνωρίζει την τελική κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα του, οπότε εδώ η οριστικοποίηση του ρόστερ είναι γενικού χαρακτήρα.

Στις 16/10 η σέντρα στη Super League 2

Η διοργανώτρια αρχή έκανε την κλήρωση της Super League 2 με τη συμμετοχή στην κλήρωση του ομίλου του Βορρά Ομάδας Α, η οποία την 1η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Εδώ ο Πανδραμαϊκός ζητά εφαρμογή της ένταξής του, αφού προσέφυγε δικαστικά για κακή συμμετοχή του πρωταθλητή Αγροτικού Αστέρα και τον «γόρδιο δεσμό» καλείται να το λύσει η ΕΠΟ.

Στις 21/9 η κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Στην ΕΠΟ έχει προγραμματιστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με 4 ομίλους, οπότε εντός των προσεχών ημερών θα οριστικοποιηθεί αν θα έχουμε στον 1ο όμιλο (του Βορρά) συμμετοχή Ομάδας Α λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει με Πανδράμ και Αγροτικό Αστέρα.

Δόξα – Πανδράμ

Σε φιλική εορταστική αναμέτρηση, ανεξάρτητα κατηγορίας, δεδομένων και άλλων παραμέτρων, μια αναμέτρηση Δόξας – Πανδραμαϊκού έχει τη δική της ξεχωριστή αύρα, οπότε την Κυριακή 11-9-2022 στις 6 το απόγευμα αναμένεται ικανοποιητικός αριθμός φιλάθλων σε αυτή τη φιλική «κόντρα».