Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Αίγιο όπου μία γυναίκα βρέθηκε με τραύματα στο πρόσωπο και το σαγόνι έπειτα από επίθεση του συζύγου της με σπασμένο γυαλί.

Σύμφωνα με το filodimos.gr, μία γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και κατήγγειλε πως η φίλη της έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον 53χρονο άνδρα της και έχει κλειδωθεί στο μπάνιο του σπιτιού τους στο Μεσσηνέζη Αιγίου προκειμένου να γλιτώσει. Μαζί της είχε προλάβει να πάρει το κινητό της τηλέφωνο και έτσι ειδοποίησε τη φίλη της, δηλώνοντας πως βρίσκεται σε κίνδυνο γιατί ο άντρας της απειλούσε να τη σκοτώσει.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σπίτι όπου βρήκαν τον άνδρα να κλωτσά την πόρτα του μπάνιου όπου μέσα είχε κλειδωθεί η σύζυγός του.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα με κατηγορίες παράβασης του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η γυναίκα αρχικά πήγε στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το σαγόνι από σπασμένο γυαλί. Στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως στην κατάθεσή της αποκάλυψε πως εδώ και χρόνια ο άνδρας την την έδερνε και την κακοποιούσε, όμως δεν προχωρούσε σε καταγγελία γιατί φοβόταν για τη ζωή τη δική της και του παιδιού της.

Πηγή: enikos.gr