Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ

 

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης γιορτής, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και η πιο… παραμυθένια έκπληξη της τελετής έναρξης είναι η παρουσία του μεγάλου Έλληνα παραμυθά κ. Ευγένιου Τριβιζά. Όπως έχει επισημανθεί από πλευράς διοργανωτών η παρουσία του κορυφαίου Έλληνα συγγραφέα παιδικών παραμυθιών στην τελετή έναρξης της Ονειρούπολης δίνει και το στίγμα της νέας φιλοσοφίας που υιοθετεί ο Δήμος της Δράμας για τη διοργάνωση, με έμφαση στο παραμύθι και το παιδί στο επίκεντρο.

Το φετινό παραμύθι της Ονειρούπολης θα αρχίσει να γράφεται από τις 4 Δεκεμβρίου 2017 και την πρώτη του σελίδα θα γράψει στις 7 το απόγευμα, ο εθνικός μας παραμυθάς Ευγένιος Τριβιζάς. Επιπλέον στο μουσικό τμήμα της τελετής έναρξης αναμένεται να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους ο νέος αγαπημένος και βραβευμένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κουφός. Επιπλέον, μια ακόμη έκπληξη των διοργανωτών για την τελετή έναρξης είναι και ο τρόπος με τον οποίο θα καταφτάσει ο Άη Βασίλης στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, ο οποίος αναμένεται να είναι μοναδικός και να ενθουσιάσει όλους τους επισκέπτες της Ονειρούπολης.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τριβιζάς δεν θα αρκεστεί μόνο στην παρουσία στην τελετή έναρξης της Ονειρούπολης, αλλά την επόμενη ημέρα θα συμμετάσχει σε δράση φιλανθρωπικού σκοπού, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του.

Εξάλλου, ο κ. Τριβιζάς θα έχει παρουσία στο σύνολο της φετινής Ονειρούπολης, καθώς το Σπιτάκι του Παραμυθιού είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Έλληνα παραμυθά. Έτσι, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι της Ονειρούπολης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συναντήσουν τους ήρωες από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά…