Με το παρόν δελτίου τύπου σας ενημερώνουμε ότι με την άμεση ανταπόκριση και την ευρεία συμμετοχή των συνανθρώπων μας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 26/3/2021 η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους του Δήμου Ελασσόνας. Το Σωματείο Εθελοντών του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» βρέθηκε για άλλη μια φορά στην πρώτη γραμμή και σε στενή συνεργασία με τον Σύλλογο «Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες» και το «1ο Σύστημα Προσκόπων Αμπελώνα» με σκοπό την καταγραφή των πραγματικών αναγκών των σεισμοπαθών και μετέπειτα στη σωστή διανομή των ειδών στους συνανθρώπους μας μέσω αυτών των δύο οργανωμένων ομάδων που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή στα χωριά του Δήμου Ελασσόνας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι συγκεντρώθηκαν κι αποστάλθηκαν εκατό τριάντα επτά (137) κούτες με είδη πρώτης ανάγκης, τροφίμων μακράς διάρκειας, καθαριστικά και διάφορα κλινοσκεπάσματα.

Σας ευχαριστούμε ολόθερμα που συμμετείχατε ενεργά σε ακόμα μια αλυσίδα αγάπης και πετύχαμε τον στόχο μας: όλοι μαζί να μοιράσουμε απλόχερα αγάπη και να δείξουμε την αλληλεγγύη, τη συμπαράστασή και το ενδιαφέρον μας στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας. Για ακόμα μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη σε αυτό το ταξίδι στον εθελοντισμό και στην προσφορά στον συνάνθρωπο.

 

Με εκτίμηση

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας