Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η «ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΟΣ – ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ STATUS ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

 

 

  • Το «ψαλίδι» της ΕΡΤ για τηλεοπτικό συμβόλαιο προσδιορίζεται στο 20%
  • Ευχαρίστησε για την πρόταση ο Χαράλαμπος Νικολαΐδης, αλλά απέφυγε εμπλοκή
  • Προ των πυλών στη θέση του προπονητή (εκτός απροόπτου) ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος

 

Ήρθε και ο Αύγουστος! Το σήριαλ του φετινού καλοκαιριού στην ΠΑΕ Δόξα πρέπει, επιβάλλεται, να λάβει ένα τέλος. Είναι οξύμωρο. Από την μια η ΠΑΕ να έχει άδεια Super League 1, φάκελο αδειοδότησης πληρωμένο της κατηγορίας και από την άλλη να είναι έως σήμερα νεκρός αθλητικός οργανισμός. Είναι ο ορισμός της αντίφασης.

Η λογική εξήγηση υπακούει στην προκύψασα πρόσκαιρη οικονομική «αρρυθμία» στην ΠΑΕ, η οποία λειτούργησε σαν «χειρόφρενο» στον άμεσο σχεδιασμό – προγραμματισμό.

 

Μάννα εξ ουρανού η ΕΡΤ

 

Η αναδιάρθρωση της κατηγορίας, μαζί με την οικονομική στήριξη του εγχειρήματος μέσω του κρατικού κορβανά (ΕΡΤ), μαζί και η αλλαγή Κυβέρνησης και η όποια απόφαση για νέα στήριξη της αναδιάρθρωσης, θα φέρουν ένα αναμενόμενο «κούρεμα» για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Το ποσό που θα καταβληθεί για την περίοδο 2019-2020 στην ΠΑΕ Δόξα θα είναι η «βάση» για να συγκροτηθεί ένα ρόστερ έστω και κάπως καθυστερημένα. Για χθες (Τετάρτη) ή σήμερα (Πέμπτη) αναμένεται η οριστικοποίηση της απόφασης της Κυβέρνησης και ταυτόχρονα θα σημάνει την έναρξη για την ΠΑΕ Δόξα.

 

Ευχαριστώ Χ. Νικολαΐδη, χωρίς όμως εμπλοκή

 

«Ευχαριστώ, με τιμά η πρόταση για εμπλοκή στην ΠΑΕ, αλλά οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου το επιτρέπουν». Είναι η φράση του πρώην προέδρου κ. Χαραλάμπου Νικολαΐδη για την προτεινόμενη παρουσία του στα κοινά της ομάδας.

 

Σε Οφρυδόπουλο τα «κλειδιά»

 

Πληροφορίες μας θέλουν την έναρξη συνεργασίας της ΠΑΕ με τον τεχνικό Σωκράτη Οφρυδόπουλο και μάλιστα άμεσα.