Στην ευχάριστη θέση βρίσκεται ο Bianco Monte Δράμα 1986 να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Χρήστο Χαϊτίδη για ένα ακόμη χρόνο. Ο αθλητής προερχόμενος από μια καλή σεζόν με 82 γκολ σε 24 αγώνες (μ.ο 3,42) απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε για ανανέωση από την διοίκηση.

Ο 23χρονος αριστερός εξτρέμ δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα βρίσκομαι για ακόμη μια χρονιά σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Την δεύτερη οικογένειά μου. Αυτή θα είναι η 6η μου σεζόν με την ομάδα της Δράμας και ευελπιστώ να είναι και η πιο παραγωγική. Δεν σκέφτηκα πολύ την πρόταση της ομάδος για αυτό και απάντησα θετικά από την πρώτη στιγμή. Προερχόμαστε από μια άκρως επιτυχημένη χρόνια και φέτος στοχεύουμε ακόμη ψηλότερα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δραμινούς φιλάθλους έρχονται σε όλα τα εντός αλλά και σε εκτός έδρας παιχνίδια για την στήριξη τους. Σας περιμένουμε και φέτος στο Δ. Κραχτίδης».

Παραμένει και τη νέα σαιζόν ο Βασίλης Κουρουτζίδης

 

Και την νέα σαιζόν θα ενισχύσει την Δραμινή ομάδα ο 1.95 διεθνής πίβοτ Βασίλης Κουρουτζίδης. Ο ίδιος δήλωσε: Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ. Τογανίδη Θεόδωρο όσο και τον προπονητή της ομάδας κ. Βαλαβάνη Αθανάσιο για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μου έδειξαν. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε έχοντας ως μοναδικό μας στόχο να ανεβάσουμε τον σύλλογο της Δράμας του χρόνου ένα ακόμα σκαλοπάτι παραπάνω.