ΑΡΘΡΟ

Του Captain Νικόλαου Κ. Μεταξά

ATPL

AIRLINE PILOT

B737NG AIRBUS 320

Δεκαοχτώ γυναίκες με πλούσια προσφορά στην επιστημονική, πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βράβευσε η Περιφέρεια Α.Μ.Θ., σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε την Τετάρτη 8 Μαρτίου στην Ξάνθη, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης, και μία από τις βραβευθείσες, ήταν η πρώην Δήμαρχος Αβδήρων κυρία Εύα Τσακίρη.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος και οι κατά Νομό Αντιπεριφερειάρχες.

Μια από τις 18 αξιότιμες κυρίες οι οποίες βραβεύτηκαν ήταν και η Ιατρός Έλενα Π Γαμβρέλη – Μέταξα, Ειδική Ρευματολόγος- Ανοσολόγος, Διευθύντρια ΕΣΥ Κ. Υ. Δράμας, Επόπτης ΕΟΔΥ-ΚΟΜΥ Ν. Δράμας, Ιατρός Ειδικού Σώματος Αναπηριών ΚΕΠΑ, Υπεύθυνη Αρχής Πολιτικής Προστασίας Εμβολιασμού και Εμβολιασμού κατ’ οίκων, Αναπληρωτής Υπεύθυνη Κ.Υ. Δράμας.

Για τη μεγάλη προσφορά της τόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας και έως σήμερα μέσα από χιλιάδες δράσεις οι οποίες αποσκοπούσαν και αποσκοπούν στην προάσπιση και στην προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας του Νομού και των ευρύτερα περιοχών και των κατοίκων της.

ΥΓ.

Είναι το ελάχιστο το οποίο μπορούμε ως οικογένεια να αφιερώσουμε για την πολυαγαπημένη μας Σύζυγο και Μητέρα και για τον μεγάλο αγώνα που έδωσε και δίνει με βαθύτατη αγάπη προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό της και τιμώντας στην κυριολεξία τον όρκο της που έδωσε κόντρα σε αντιξοότητες και κάθε είδους προβλήματα, υπερβάλλοντας πάντα εαυτόν.

Της αξίζουν πολλά εύγε και ευχόμαστε ο Ύψιστος να της χαρίζει υγεία και την αυτήν (νεανική) θέληση, έτσι ώστε να συνεχίσει το πολύπλευρο έργο της προς το κοινό καλό όλων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Παπαεμμανουήλ για την τιμητική πρόσκληση προς βράβευση της κ. Ε. Γαμβρέλη – Μεταξά και την αποκατάσταση της αδικίας η οποία συνετελέσθη στο πρόσωπο της Ιατρού (ο νοών νοείτω).