Η μοίρα επιφύλαξε ένα άσχημο παιχνίδι στον Μάκη Ιορδανόπουλο, σε έναν εκ των τριών νικητών της κλήρωσης του Τζόκερ της περασμένης Κυριακής (5/12/2021), καθώς κάποιοι του έκλεψαν το δελτίο με το οποίο είχε κερδίσει 252.000 ευρώ!

Ο καταγγέλλων είχε παίξει με μόνο 2 ευρώ ένα δελτίο Τζόκερ. Το βράδυ της Δευτέρας, ο νικητής πήγε να αναζητήσει το δελτίο στο σπίτι του, το οποίο είχε τοποθετήσει στο σκρίνιο σε εμφανές σημείο, και με έκπληξη διαπίστωσε πως είχε εξαφανιστεί.

Νωρίτερα πάντως, ο Μάκης Ιορδανόπουλος είχε πάει στο πρακτορείο του χωριού του, όπου εκεί πληροφορήθηκε ότι είναι ο ένας μεταξύ των τριών υπερτυχερών που κερδίζουν από 252.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Το βίντεο που παρουσιάζει το MEGA είναι από τη στιγμή που έχει παραδώσει στον πράκτορα ο Μάκης Ιορδανόπουλος το δελτίο του, κι αυτός το ελέγχει διεξοδικά.

Μετά το τσεκάρισμα στα ειδικά μηχανήματα αλλά και την επιβεβαίωση που ήρθε μετά τα απαραίτητα τηλεφωνήματα, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ανακοινώνει στον άνδρα που έχει απέναντί του ότι έχει πιάσει εξάρι.

Μάλιστα, οι δύο τους κάνουν κάποιες χειρονομίες και ο Μάκης Ιορδανόπουλος παίρνει το δελτίο και φεύγει από το πρακτορείο, προτού αυτό «κάνει φτερά».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr