Αγωνία για τον τυχερό νικητή του Τζόκερ από τις Κρηνίδες Καβάλας ο οποίος κέρδισε το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ, αλλά όπως ισχυρίζεται του έκλεψαν το δελτίο.

Ωστόσο σύμφωνα και με τον δικηγόρο του, Μανώλη Βονικάκη, βρέθηκε η χρυσή τομή και ο ίδιος δεν θα χάσει τα χρήματα.

 

Ο καταγγέλων, κ. Μάκης Ιορδανόπουλος είχε παίξει με μόνο 2 ευρώ ένα δελτίο Τζόκερ, από το οποίο κέρδισε 252.000 ευρώ. Το βράδυ της Δευτέρας, ο νικητής πήγε να αναζητήσει το δελτίο στο σπίτι του, το οποίο είχε τοποθετήσει στο σκρίνιο σε εμφανές σημείο, και με έκπληξη διαπίστωσε πως είχε κάνει φτερά.

Το δελτίο μέσα σε ένα 24ωρο έκανε φτερά, και ο ο δικηγόρος του, Μανώλης Βονικάκης, υποστήριξε πως γνωστοί του νικητή πήραν τον κ. Ιορδανόπουλο τον έπεισαν να πάει μαζί τους για να γιορτάσουν τη νίκη του.

Είναι αποδεδειγμένο ότι ο κ. Ιορδανόπουλος, είναι όντως ένας εκ των νικητών και το εν λόγω δελτίο έχει κατοχυρωθεί. Οποιοσδήποτε έχει πάρει το κλεμμένο δελτίο, και επιθυμεί να λάβει τα χρήματα, δεν θα μπορέσει να λάβει κανένα μέρος τους.

Το χρονικό:

Ο κ. Ιορδανόπουλος καταθέτει το δελτίο σε πρακτορείο στον Αμυγδαλεώνα.

Την Δευτέρα πάει σε πρακτορείο στις Κρηνίδες και ρωτά τον υπεύθυνο αν κέρδισε. Ο πράκτορας επικοινωνεί με τα κεντρικά του ΟΠΑΠ και αναφέρει ότι ο κ. Ιορδανόπουλος είναι ο ένας από τους τρεις νικητές πανελλαδικά που κερδίζουν. Επιστρέφοντας στο σπίτι ο κ. Ιορδανόπουλος αποθέτει το δελτίο σε ένα έπιπλο.

Το δελτίο μέσα σε ένα 24ωρο έκανε φτερά, και ο δικηγόρος του, Μανώλης Βονικάκης, υποστήριξε πως γνωστοί του νικητή πήραν τον κ. Ιορδανόπουλο τον έπεισαν να πάει μαζί τους για να το γιορτάσουν.

Σύμφωνα και με τον κ. Βονικάκη, είναι αποδεδειγμένο ότι ο κ. Ιορδανόπουλος είναι όντως ένας εκ των νικητών και το εν λόγω δελτίο έχει κατοχυρωθεί.  Οποιοσδήποτε έχει πάρει το κλεμμένο δελτίο, και επιθυμεί να λάβει τα χρήματα, δεν θα μπορέσει να λάβει κανένα μέρος τους.

Σύμφωνα με τον κ. Βονικάκη θα κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Δείτε το ρεπορτάζ:

Πηγή: in.gr / kavalanews.gr