Δεν πίστευε στα αυτιά της η σύζυγος άνδρα που νοσηλεύεται με κορονοϊό σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όταν μια γυναίκα την πλησίασε και της ζήτησε μίζα για να βρει κρεβάτι ΜΕΘ για τον σύζυγό της.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, το περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης, όπου, όπως κατήγγειλε η γυναίκα, μια άγνωστη την προσέγγισε ζητώντας της 3.500 ευρώ για να βρει κρεβάτι ΜΕΘ στον σύζυγό της.

Ο γιος της κατήγγειλε το περιστατικό στον διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος με τη σειρά του ξεκίνησε τις διαδικασίες ώστε η υπόθεση να εξεταστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο διοικητικής του νοσοκομείου Οδυσσέας Κάτσακας μίλησε την Κυριακή στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Πήρε τηλέφωνο ένας αστυνομικός από τη Ρόδο και μας ενημέρωσε ότι ο πεθερός του είναι διασωληνωμένος σε εμάς και κάποια κυρία του τηλεφώνησε στη γυναίκα του και είπε ότι είναι υγειονομικός, επιταγμένος ιατρός, και ότι η ίδια θα μπει μέσα καθώς έχει μεγάλη δύναμη και πολλές γνώσεις και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, για να τον διασωληνώσει αλλιώς θα πεθάνει. Η ίδια ζητούσε 3.500 ευρώ”.

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές ποια ήταν η γυναίκα που θέλησε να εκμεταλλευτεί την αγωνία των συγγενών του ασθενούς, καθώς και ποια είναι η σχέση της με το νοσοκομείο.

Πηγή: newsit.gr