Η απαγωγή μιας 44χρονης λογίστριας στη Θεσσαλονίκη. Η στιγμή που ο απαγωγέας την ακινητοποιεί, της περνά χειροπέδες και με τη βία τη βάζει στο αυτοκίνητό του και εξαφανίζονται.

Συγκλονιστικές εικόνες που μεταδίδονταν ζωντανά στο κέντρο ελέγχου εταιρίας σεκιούριτι μέσα από τις κάμερες ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης:

Καρέ – καρέ η απαγωγή
Λίγο μετά τις 7:00 το πρωί της περασμένης Δευτέρας. Η 44χρονη λογίστρια, φτάνει στην εταιρία εμπορίας ποτών που εργάζεται. Ανεβαίνει τα σκαλιά. Βλέπει έναν άνδρα με γυαλιά και μάσκα να ανεβαίνει κι εκείνος τα σκαλιά από πίσω της. Δεν δίνει σημασία.

Ο άνδρας αυτός, φαίνεται στη κάμερα ότι στο δεξί του χέρι, κρατά χειροπέδες. Η γυναίκα δεν το έχει καταλάβει… Συνεχίζει προς την είσοδο. Κρατά στα χέρια της τη τσάντα της, σακούλες και το κινητό της τηλέφωνο.

Αφήνει τον καφέ της στο πλάι και βγάζει τα κλειδιά για να ανοίξει τη πόρτα της εταιρίας. Ο άνδρας συνεχίζει να είναι από πίσω της. Η γυναίκα γυρνά να πάρει ξανά τον καφέ της και τότε η παρουσία του δείχνει να την τρομάζει. Κολλά στον τοίχο, ανταλλάσσουν μια – δυο κουβέντες και τότε ξαφνικά, εκείνος, της αρπάζει το δεξί χέρι. Η 44χρονη αιφνιδιάζεται. Προσπαθεί να αντισταθεί. Της φορά τις χειροπέδες. Τον σπρώχνει. Ο άνδρας επιμένει. Η γυναίκα προσπαθεί να φύγει. Της αρπάζει και το άλλο χέρι από πίσω… Η γυναίκα παλεύει… Δεν αφήνει τα πράγματά της και τον δυσκολεύει.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ