Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΥΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΙ Ν. ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ) ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ

 

  • Κ. Βασιλακάκης (νέος προπονητής Δόξας): Ξέρω που έρχομαι και γιατί έρχομαι
  • Η δήλωση του Γ. Μπύρου το μήνυμα της νέας χρονιάς: Αυτή η πόλη, αυτή η ομάδα, αξίζουν πολλά
  • Στα υπόλοιπα 4 ματς η αξιολόγηση του έμψυχου υλικού από τον Κ. Βασιλακάκη
  • Κυριακή 29/4/2018 Απόλλων Λάρισας – Δόξα

 

Η εμφάνιση της Δόξας στο Αίγιο ήταν η αιτία να αστράψει και να βροντήξει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας κ. Γιάννης Μπύρος.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπύρος ανέφερε: «Μέχρι τώρα, έχω μάθει να δημιουργώ, αλλά και να μπορώ να αντεπεξέλθω σε δύσκολες καταστάσεις. Και επειδή το μονοπάτι της ζωής δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, προσπαθώ με λογική και σύνεση να το βαδίσω, συνθέτοντας, με επιτυχία, κάτι καινούργιο.

Η εικόνα της ομάδας με έχει απογοητεύσει. Ξεκινήσαμε με υψηλούς στόχους, στην πορεία θέσαμε άλλες προτεραιότητες και φτάνουμε πλέον, λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος, να έχουμε εφησυχαστεί ότι θα δεν θα υποβιβαστούμε!

Λέτε στις συνεντεύξεις σας ότι μπαίνετε στον αγώνα με πλάνο και εναλλακτικές και τελικά δεν σας βγαίνει. Δεν είμαι προπονητής για να μπορώ να αξιολογήσω τεχνικής φύσεως θέματα, ωστόσο ως απλός φίλαθλος βλέπω αδιαφορία.

Έχετε κάνει εμένα και τον κόσμο, που σας ακολουθεί πιστά και σας εμψυχώνει σε όλα, σχεδόν, τα παιχνίδια, να μην θέλουμε να βλέπουμε τη μεγάλη μας αγάπη.

Η Δόξα υπήρχε πριν από μας και θα συνεχίσει στο μέλλον. Δεν αξίζει τέτοιων συμπεριφορών. Θέλω να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι κομπάρσου και αυτόν τον στόχο θα τον στηρίξω όσο είμαι στα ηνία της.

Σε αυτή την ομάδα, σε αυτή την πόλη, αξίζουν πολλά περισσότερα. Με ταπεινότητα, ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του…».

Μετά από αυτή τη δήλωση οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες…

Την Δευτέρα 23 Απριλίου γνωστοποιήθηκε στον κ. Νίκο Κωστένογλου ότι ουσιαστικά πληρώνει το μάρμαρο και λήγει η συνεργασία του με το Σύλλογο.

Αντικαταστάτης ένας παλαιός γνώριμος, που ξέρει πρόσωπα, πράγματα και δεδομένα στη Δόξα. Ο λόγος για τον κ. Κώστα Βασιλακάκης, ο οποίος είναι ως ποδοσφαιριστής ρέκορντμαν συμμετοχών, ενώ πρόκειται για την 4η φορά που αναλαμβάνει τα ηνία ως προπονητής.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ για την αλλαγή προπονητή ήταν η εξής: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Κωστένογλου και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Στον πάγκο της ομάδας για το επικείμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου θα καθίσει ο Κώστας Βασιλακάκης».

Ο νέος προπονητής των Μαυραετών κ. Βασιλακάκης δήλωσε λακωνικά στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός»: «Ξέρω που έρχομαι και γιατί». Και μέσα σε αυτές τις λέξεις ουσιαστικά εμπεριέχεται και ο ψυχισμός του.

Η χρονική στιγμή της έλευσης του Κώστα Βασιλακάκη με τα εναπομείναντα 4 παιχνίδια (Απόλλων Λάρισας εκτός, Α.Ε. Καραϊσκάκης και Σπάρτη εντός, Πανσερραϊκός εκτός) δίνει την ευκαιρία για ουσιαστική αξιολόγηση του έμψυχου υλικού και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας χρονιάς.