Η Π.Ε. Δράμας και ο Γ. Παπαδόπουλος μαζί με τον Δήμο Προσοτσάνης και τον Θ. Αθανασιάδη έδωσαν λύση σε ένα επικίνδυνο σημείο στο οδικό δίκτυο στην Αργυρούπολη

Επιχείρηση καθαρισμού στο 8ο και 9ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Δράμας – Σερρών και συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη Δράμας πραγματοποιήθηκε μετά από κοινή προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και Δήμου Προσοτσάνης.

Η θέληση για συνεργασία των κ.κ. Γιώργου Παπαδόπουλου και Θόδωρου Αθανασιάδη έδειξε πως πολλά μπορούν να γίνουν, ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ποιότητα ζωής των κατοίκων της Π.Ε. Δράμας και συγκεκριμένα των δημοτών του Δήμου Προσοτσάνης στην Αργυρούπολη.

Ο καθαρισμός ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και η συμβολή του Δήμου ήταν σημαντική, διαθέτοντας μηχανήματα έργου. Παράλληλα, η συμμετοχή του έμψυχου δυναμικού και των δύο φορέων είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Με τη συγκεκριμένη παρέμβαση δόθηκε ανάσα στον αγροτικό κόσμο της περιοχής, ενώ υπήρξε και μεγάλη ανακούφιση και ευκολία και για τους διερχόμενους οδηγούς, κυρίως μεγάλων οχημάτων, με την κοπή και το κλάδεμα των δένδρων που παρεμπόδιζε σε πολλά σημεία την άνετη διέλευση.

Συχνό ήταν, άλλωστε, το φαινόμενο δημιουργίας φθορών στις περιουσίες των αυτοκινητιστών ιδιοκτητών Φ.Ι.Χ. – Φ.Δ.Χ., αλλά και των λεωφορείων του υπεραστικού ΚΤΕΛ, που προκαλούνταν από τα κλαδιά που υπήρχαν ακόμη και μέσα στο οδόστρωμα και τα οποία εκτός του ότι κάλυπταν την ορατότητα, δημιουργούσαν και ζημιές (π.χ. σπάσιμο καθρεπτών).

Η συνεργασία λοιπόν και τα «ανοικτά» μάτια και αυτιά συμβάλουν σημαντικά στην καλύτερη και ασφαλέστερη ποιότητα ζωής των πολιτών.