ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΤΗΣ… ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Διανύοντας πλέον τον 16ο χρόνο ζωής της, η εφημερίδα «Εργασία… συν», συνεχίζει τη σταθερή και αταλάντευτη προσπάθειά της, από το πρώτο φύλλο της στις 12 Απριλίου 2007 έως και σήμερα, για έγκυρη, υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών. Μοναδικό στήριγμα όλα αυτά τα χρόνια ύπαρξης της εφημερίδας, η οποία έχει συνδεθεί στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας με τις μεγάλες αποκαλύψεις και τα αξιόπιστα ρεπορτάζ, αποτελούν οι αναγνώστες – συνδρομητές της. Όλοι εσείς, δηλαδή, που αφενός με τον οβολό σας παρέχετε την απαραίτητη οικονομική ενίσχυση για να συνεχίσει να υπάρχει η «Εργασία… συν» και αφετέρου με την αγάπη σας δίνετε την ουσιαστική ενθάρρυνση για να εξακολουθεί το δημοσιογραφικό περιεχόμενο να παραμένει σε υψηλά δημοσιογραφικά επίπεδα.

Η εφημερίδα «Εργασία… συν», έχοντας επιβιώσει σε ισχνές εποχές όχι μόνο για τον Τύπο, αλλά και ευρύτερα για όλη την κοινωνία, συνεχίζει με αισιοδοξία την πορεία της, υπηρετώντας τις ανάγκες της Δραμινής κοινωνίας για πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση. «Άλλοι γράφουν για να διαβάζετε… εμείς γράφουμε για να θυμάστε» είναι το βασικό σλόγκαν που συνοδεύει κάθε έκδοση της εφημερίδας και έχει επιβεβαιωθεί ουκ ολίγες φορές σε αυτά τα 16 χρόνια.

Βρισκόμενη πλέον στην καρδιά της… εφηβείας, η «Εργασία… συν» συνεχίζει τον αγώνα της για να αποτελεί τον σταθερό πυλώνα ενημέρωσης κάθε Δραμινής και κάθε Δραμινού, με το πάθος, τον δυναμισμό και την ορμή, στοιχεία δηλαδή που αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά των εφήβων. Ουσιαστικός αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι και το… αδελφάκι της εφημερίδας, η ιστοσελίδα www.ergasia-press.gr, η οποία δίνει τη δυνατότητα ενημέρωσης για όλες τις τοπικές εξελίξεις σε άμεσο χρόνο, υπηρετώντας πάντα τις ίδιες υψηλές δημοσιογραφικές αξίες και αρχές.

Για τα 16 χρόνια ζωής της εφημερίδας «Εργασία… συν» παρουσιάζεται σε αυτή την έκδοση ένα μεγάλο αφιέρωμα με πλήθος πρωτοσέλιδων προηγούμενων ετών, τα οποία ουσιαστικά αποτελούν και καταγραφή της πρόσφατης ιστορίας της Δράμας, με πρόσωπα και γεγονότα που ξεχώρισαν σε αυτό το διάβα των χρόνων. Άλλωστε, στις σελίδες της εφημερίδας, στα 16 χρόνια έκδοσής της, έχει πρωταγωνιστήσει και όλο το πολιτικό προσωπικό του τόπου, το οποίο τουλάχιστον σε αριθμητικό επίπεδο δεν είναι αμελητέο. Έτσι, από το 2007 έως και σήμερα, η Δράμα έχει γνωρίσει 10 Βουλευτές, 1 Νομάρχη και πλήθος Αντινομαρχών, 3 Περιφερειάρχες, 4 χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, μερικούς ακόμη θεματικούς, καθώς και δεκάδες Περιφερειακούς Συμβούλους, 17 Δημάρχους σε όλους τους Δήμους του Νομού, δεκάδες Αντιδημάρχους και εκατοντάδες Δημοτικούς Συμβούλους. Η παράθεση αυτών των αριθμών αποτελεί την καλύτερη υπενθύμιση σε όσα κέντρα ή παράκεντρα εξουσίας απεργάστηκαν κατά το παρελθόν διάφορα σχέδια για να πληγεί η «Εργασία… συν» ή έχουν κατά νου στο παρόν και στο μέλλον να κινηθούν αναλόγως, πως οι θέσεις στην πολιτική έρχονται και παρέρχονται. Άλλωστε, ο μέγιστος και αξιολογότερος κριτής για όλους είναι η ίδια η κοινωνία, η οποία δίνει στον καθένα τη θέση που του αξίζει.

Εδώ και 16 χρόνια, λοιπόν, η σταθερή θέση της εφημερίδας «Εργασία… συν» είναι όχι μόνο σε εβδομαδιαίο επίπεδο στο τμήμα διανομής του ταχυδρομείου και στα διάφορα σημεία πώλησης, αλλά κυρίως σε μόνιμη βάση στην καρδιά των αναγνωστών της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, μαζί συνεχίζουμε…

«Εργασία… συν»