ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «PROJECT ΔΡΑΜΑ 2020»

 

Ανακοίνωση για τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο της (πρώτος επιλαχών) κ. Γιώργο Σαλπιστή εξέδωσε η παράταξη «Project Δράμα 2020», μετά από την γνωστοποίηση του γεγονότος ότι ο κ. Σαλπιστής ανέλαβε άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου για θέματα των μονάδων εκπαίδευσης και των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το Δήμο (η σχετική είδηση δημοσιεύτηκε στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας «Εργασία… συν» στη στήλη «Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές»).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Project Δράμα 2020» έχει ως εξής:

Πληροφορηθήκαμε από τη Διαύγεια την αποδοχή, εκ μέρους του κυρίου Σαλπιστή, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με το Project και πρώτου επιλαχόντα Δημοτικού Συμβούλου Δράμας με την παράταξή μας, της πρότασης του κυρίου Μαμσάκου για ορισμό του ως Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου Δράμας.

Ο κύριος Σαλπιστής δεν είχε καν την ευθιξία να ενημερώσει τα όργανα του Project για την απόφασή του, με την οποία θέτει τον εαυτό του εκτός παράταξης.

Με ομόφωνη απόφαση των οργάνων της παράταξης (του Επικεφαλής, του σώματος των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων και της Συντονιστικής Επιτροπής), ο κύριος Σαλπιστής θεωρείται για το Project ξένο σώμα και εκτός όλων των διαδικασιών της παράταξης.

Περιμένουμε από τον ίδιο, τουλάχιστον, να κάνει το αυτονόητο: να παραιτηθεί από πρώτος επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος του Project.