Αστυνομικό δελτίο

 

 

Συνελήφθησαν την Τρίτη 28-1-2020)το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ένας 61χρονος, μία 45χρονη και μία 23χρονη, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (ιντερνετ καφέ), όπου εντόπισαν την 23χρονη προσωρινά υπεύθυνη, να επιτρέπει στους άλλους δύο δράστες τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 36χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Από το χώρο του καταστήματος και την κατοχή της 23χρονης κατασχέθηκαν τέσσερις (4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

Σύλληψη 41χρονου ημεδαπού για εμπρησμό

 

Συνελήφθη την 1-2-2020 τις πρώτες πρωινές ώρες στη Δράμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, 41χρονος ημεδαπός διότι προξένησε, με χρήση αναπτήρα, πυρκαγιά σε τέσσερις (4) κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του ενός κάδου και την πρόκληση υλικών ζημιών στους υπόλοιπους τρεις.

 

Συνελήφθη 32χρονη αλλοδαπή η οποία επιχείρησε να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα με έγγραφα άλλου ατόμου

 

Συνελήφθη το Σάββατο 1-2-2020 το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 32χρονη αλλοδαπή, η οποία επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από τη χώρα με τη χρήση εγγράφων άλλου ατόμου.

Ειδικότερα, η 32χρονη μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής Δράμας, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα, κάνοντας χρήση ενός (1) διαβατηρίου των αρχών της Γερμανίας και μίας (1) άδειας παραμονής γερμανικών αρχών που ανήκουν σε άλλο άτομο.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.