Ανοικτή Επιστολή – Άποψη

 

 

Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο που αφορούν προσλήψεις για το κέντρο λαθρομεταναστών και για το τζάμι ή στα δικαστήρια αφού ανακαινιστεί δίπλα στο ΙΚΑ το πρώτο εν τάχει. Οδεύουμε δια του δεύτερου.

Κύριε Βουλευτή και Κύριε Δήμαρχε αυτήν την πολιτική είστε ικανοί να προσφέρετε στη δραμινή κοινωνία; Ο λαός μας εξέλεξε να αγωνίζεστε να φέρετε θέσεις εργασίας στον τόπο μας και αντί να πάμε όλοι οι παράγοντες στους υπεύθυνους των Αθηνών για να φέρουμε την ανάπτυξη στον τόπο μας, με επιτυχία τους πολίτες μας τους καταντήσατε παραδουλεύτρες. Λυπούμαι δια τας θέσεις σας. Αντί να αγωνιστείτε να απομακρυνθούν τα κέντρα και οι δομές μέσα από τη χώρα μας συνεχίζουν να έρχονται καθημερινά εις τη χώρα μας λαθρομετανάστες και εσείς σιωπάτε.

Αυτή την ανάπτυξη υποσχεθήκατε; Όχι βέβαια, σας καλώ να αντιδράσετε στα δόλια σχέδια της εξαφάνισης της χώρας μας. Και να δώσετε τη μάχη για να έρθουν πίσω οι βιομηχανίες που με χρήματα του λαού μας μετεγκαταστάθηκαν στις γειτονικές χώρες, να μηδενίσουμε ως Κυβέρνηση τους φόρους για να ελκύσουμε επενδυτές διότι, μόνο έτσι επέρχεται η ανάπτυξη. Αρνηθείτε τις θέσεις του Υπουργείου ως προς τους διορισμούς γιατί αυτή η πολιτική ήταν της αριστεράς και όλοι εμείς δεν σας φέραμε στην εξουσία για να συνεχίσετε την καταστροφική τακτική των αριστερών. Οι Κυβερνήσεις Σαμαρά και Τσίπρα μας έφεραν η μία το κέντρο λαθρομεταναστών στο Παρανέστι και η άλλη την “Δομή” στην βιομηχανική ζώνη. Εσείς, μήπως θα εγκαταστήσετε κέντρα στρατοπέδων στις διάφορες πόλεις της χώρας;

Θέλω να πιστεύω ότι ο λαός μας θα αντιδράσει όπως και στα νησιά μας. Σας καλώ και εσείς να αντιδράσετε ή στην προκήρυξη και στην ανακαίνιση των τζαμιών και να θέσετε στην κυβέρνηση προτάσεις πραγματικής ανάπτυξης για τη χώρα μας και για την πόλη μας. Γίνετε “Ευαγγελιστές της Εργασίας” και όχι των ολίγων βολεμένων στο δημόσιο. Κλείστε τας πύλας των αυριανών εποίκων και όχι δήθεν προσφύγων από 100 χώρες διαφορές, με τα χρήματα που πληρώνουν στους διακινητάς των. «ΝΑΙ», γίνατε νοσταλγοί του παρελθόντος όπου η πόλη μας αν γνωρίζετε είχε 18.000 θέσεις εργασίες γιατί υπήρχαν κάποιοι που αγωνιζόταν για να τις πάρουν, Βουλευτές, Νομάρχες, Διευθυντές, Δήμαρχοι και Πρόεδροι Εργατικών Κέντρων ενώ εσείς μένετε μόνο στο να κατέχετε τους τίτλους. Αυτήν την παθητική πολιτική οι ξένοι χρηματοδοτούν και εμείς τη διαχειριζόμαστε με επιτυχία.

Επιτέλους, δείξτε εις τα κέντρα αποφάσεων το ανάστημά σας. Απαντήστε με ένα «ΟΧΙ» για να αλλάξουν την τακτική με την οποία έχουν αφανίσει τα χωριά μας μέχρι σήμερα και σε λίγο και τις πόλεις μας. Διότι, την χώρα μας την εγκατέλειψαν πάνω από 500.000 χιλιάδες κυρίως νέοι ενώ, καθημερινά εισβάλουν στην χώρα μας ξένοι. Η ιστορία κύριοι γράφεται για όλους μας που κατέχουν αξιώματα, άλλους θα τους έχουμε με χρυσά γράμματα και άλλους με μελανά. Επιλέξτε πού θα θέλατε οι πολίτες να σας κατατάξουν κύριε Βουλευτά και κύριε Δήμαρχε;