ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΜΑΡΙΑΝΝΑ»

 

 

Ένα ακόμα ξενοδοχείο, μία ακόμα επιχείρηση αναβαθμίστηκε παίρνοντας 3ο αστέρι, αναβαθμίζοντας παράλληλα και τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες και στους διαμένοντες κατά διαστήματα στον συγκεκριμένο ζεστό και φιλόξενο χώρο.

Όχι βέβαια πως το Ξενοδοχείο «ΜΑΡΙΑΝΝΑ» περίμενε το 3ο αστέρι για να αναβαθμίσει τις παροχές του αλλά η ιδιοκτησία του (Καρασαββίδης Α.Ε.) είχε φροντίσει γι αυτό πολύ καιρό πριν και απλά ανέμενε την πιστοποίηση από τον αρμόδιο φορέα.

Είναι επίσης γεγονός πως οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες του ξενοδοχείου με «ναυαρχίδα» τις σουίτες και τα δωμάτια των επάνω ορόφων εκτός από την θαλπωρή και την ξεκούραση που προσφέρουν στον επισκέπτη, διαθέτουν και εξαιρετική θέα, βλέποντας ο προσωρινά ένοικος την πόλη της Δράμας από ψηλά.

Να ευχηθούμε στην επιχείρηση της κ. Άννας Καρασαββίδου σύντομα να αποκτήσει και 4ο αστέρι και να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Άλλωστε όσοι έχουν διαμείνει ή όσοι έχουν φιλοξενήσει επισκέπτες στο εν λόγω  «HOTEL ΜΑΡΙΑΝΝΑ» έχουν αισθανθεί όμορφα και έχουν νιώσει τις υπηρεσίες αυτές από τα καλοσυνάτα λόγια και τις εντυπώσεις που έχουν αποκομίσει οι διαμένοντες.

 

«Εργασία… συν»