ΧΑΡΑ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

Στο πλαίσιο συναντήσεων με εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς φορείς για ζητήματα εκπαίδευσης, η Χαρά Κεφαλίδου, Βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής και ο αντίστοιχος Τομέας Παιδείας με τον Γραμματέα του κ. Νίκο Τσούλια, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου πραγματοποίησαν αλληλοδιάδοχες ηλεκτρονικές «συναντήσεις» με τους Προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια: του Συλλόγου Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής (ΣΑΚΕΑ), του Συλλόγου των Νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, του Συνδέσμου Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Ελλάδας APF-FU, του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ) και των Θεατρολόγων (κλάδος ΠΕ91.01 Θεατρικών Σπουδών).

Διαβάστε επίσης:

Συζητήθηκαν τα αιτήματα, τα εξειδικευμένα θέματα των συγκεκριμένων φορέων, οι θέσεις και οι προτάσεις τους γενικότερα για την εκπαίδευση. Εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής αναπτύχθηκε σε γενικές γραμμές, η βασική εκπαιδευτική πολιτική του και η προσέγγιση των θεμάτων Παιδείας πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

«Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η ανασύσταση ενός συγκροτημένου και θεσμικού διαλόγου με την επανασύσταση και λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, προκειμένου να διαμορφώνεται με ολοκληρωμένο τρόπο η εκπαιδευτική πολιτική στη χώρα μας. Θα συνεχίσουμε με συστηματικό τρόπο τις συναντήσεις και τις τηλεδιασκέψεις με φορείς που έχουν διατυπώσει σχετικό αίτημα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της κυρίας Κεφαλίδου.